ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті провадяться роботи по відновленню газопостачання в селище Великий Березний

    19 апреля 2024 пятница
    63 переглядів

    З 21 по 23 листопада на закарпатті реалізується план заходів з продувки газопроводу-відводу “Великий Березний” з метою витіснення із нього води. Лише після виконання всіх його складових буде відновлено газопостачання смт. Великий Березний.

    - План заходів був розроблений Хустським лінійним виробничим управлінням магістральних газопроводів та ВАТ “Закарпатгаз” і погоджений управлінням магістральних газопроводів “Прикарпаттрансгаз”, Закарпатською ОДА та нами як крок до забезпечення нормального газопостачання селища, - прокоментував події начальник територіального управління Держгіпромнагляду Михайло Саварин. - Саме така реакція на аварійну ситуацію з підняттям тиску газу у внутрішньобудинкових системах одного з житлових мікрорайонів Великого Березного, де газом користуються мешканці 160 квартир, дасть можливість уникнути неприємних ексцесів надалі.

    Тільки спрацювання запобіжно-скидного клапану, наголосив посадовець, перешкодило 11 листопада потраплянню газу середнього тиску у внутрішньобудинкові мережі. У відповідь на аварійну ситуацію, повідомив Михайло Саварин, територіальним управлінням Держгірпромнагляду по Закарпатській області було проведено цільові перевірки та видано приписи відповідальним за газозабезпечення населеного пункту Хустському ЛВУМГ та ВАТ “Закарпатгаз”, якими призупинено експлуатацію ГРС та заборонено експлуатацію систем газопостачання смт. Великий Березний.

    Довідка: Протягом місяця, що відводився урядом на ревізію безпечності газопостачання населення, необхідність у якій підкреслила трагедія в Дніпропетровську, інспектори нагляду перевірили роботу 197 об’єктів газозабезпечення в регіоні, виявили 798 порушень вимог нормативно-правових актів промислової безпеки, притягнули до адміністративної відповідальності 25 посадових осіб, повідомили в прес-службі територіального управління Держгірпромнагляду в Закарпатській області.
    Напередодні зимових холодів жителі закарпатського Перечина залишилися без газу!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору