ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У закарпатському Солотвині частково відновили газопостачання

    17 апреля 2024 среда
    39 переглядів

    Ще до Нового року газопостачання житлових будинків по вул. Ленінградській смт. Солотвино було відновлено завдяки роботі ВАТ”Закарпатгазу” та допомоги Тячівської райдержадміністрації.У ході роботи обстежено 334 квартири, ще у 65 квартирах на даний час ніхто не проживає. У обстежених квартирах виявлено 387 приладів, встановлених самовільно із порушенням Правил безпеки систем газопостачання України, які працівники ВАТ”Закарпатгазу” опломбували.

    Мешканці квартир попереджені під розписку про користування газом тільки для газових плит для приготування та підігріву їжі.

    Нагадаємо, що причиною припинення газопостачання стало раптове падіння тиску газу. Ситуація спричинена самовільним встановленям опалюваних приладів мешканцями будинків.

    Наразі проблемою залишається те, що Солотвино не приєднане до газотранспортної системи України. Для того, щоб виправити ситуацію, потрібно провести 18,6 км газопроводу, на що вже понад 10 років не виділяються кошти.

    У мові діалогу голова Закарпатської обласної державної адміністрації О.О.Гаваші та заступник начальника головного управління економіки В.Ф.Вовканича вирішили виділити кошти з бюджету області на суму 25 млн.грн. на добудову цього газопроводу, інформує прес-служба ВАТ "Закарпатгаз".

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору