ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгород: Збільшити кількість застрахованих по обов’язковому страхуванню автоцивільної відповідальності (ОСЦВ) можна тільки за рахунок усвідомлення самими автовласниками своєї відповідальності за життя інших

    28 марта 2024 четверг
    54 переглядів

    Тут не допоможуть ні запровадження законів, ні штрафування на дорогах інспекторами ДАІ, - переконаний директор Закарпатської філії ВАТ «УСК «Дженералі Гарант» Віктор Матяшовський. Про це він розповів на щорічній зустрічі із журналістами в Ужгороді.

    У 2007 році, за словами Віктора Матяшовського, автострахування було найбільш популярною страховою послугою серед українців (3,3%). 2,8% українців придбали медичні страховки, 2,6% застрахувало власне житло, 24% - себе від нещасного випадку. Власне Закарпатська філія ВАТ «УСК «Дженералі Гарант» за минулий рік зібрала близько 8 млн грн страхових зборів, водночас виплативши постраждалим у страхових випадках близько 3 млн грн.

    ***

    За перше півріччя 2007 року у рейтингу страхових компаній ВАТ «УСК «Дженералі Гарант» посіла перше місце серед страхових компаній по автострахуванню.
    В Ужгороді розпочалася прес-конференція директора Закарпатської філії ВАТ "УСК "Дженералі Гарант" Віктора Матяшовського
    Закарпаття: 10-річчя своєї роботи на теренах гірського краю СК "Гарант-АВТО" відзначило як обласний філіал міжнародної групи компаній Generali Group — "Gеnегаlі Gагаnt"
    Особливості страхування "по-закарпатськи"
    Віктор Матяшовський: “Без страхового сектору ефективну економіку не вдалося побудувати жодній державі!”

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Аватар пользователя Гость