ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатські "іноземці" офіційно виводять свої доходи з "тіні"

    25 апреля 2024 четверг
    68 переглядів

    Кампанія декларування доходів громадян вийшла на фінішну пряму. Відповідно до законодавства, громадяни зобов’язані подати річну декларацію у разі отримання ними протягом звітного року доходів, з яких при нарахуванні чи виплаті не утримувався податок з доходів фізичних осіб. Також громадяни мають право подати декларацію для реалізації права на податковий кредит.

    Розпочалася кампанія 1 січня і триватиме до 1 квітня 2008 року.

    Станом на 24 березня 2008 року до органів ДПС області декларації про доходи, отримані у 2007 році, подали 2033 закарпатців. Зокрема, 1688 з них претендують на отримання податкового кредиту за оплату навчання. Уже по 698-ми деклараціях з правом на податковий кредит проведено розрахунки і підтверджено суму податку до повернення 278,1 тис. грн.

    Крім того, 345 краян з метою оподаткування задекларували свої доходи, в т.ч. від отримання спадщини, від здачі в найм нерухомого майна, від продажу нерухомого майна, у вигляді інвестиційного прибутку, а також іноземні доходи.

    Для створення сприятливих умов платникам податків органи державної податкової служби Закарпаття працюють без обідньої перерви, робочий день продовжено. Подати декларацію можна й у вихідні - у суботу та неділю у кожній податковій інспекції працює черговий. На допомогу платникам податків у приміщеннях податкових інспекцій оформлені тематичні стенди, на яких розміщені зразки заповнення декларацій, а також відповіді на запитання щодо декларування доходів, з якими звертаються найчастіше.

    З початку року податковими органами Закарпатської області було проведено 457 зустрічей з декларантами, проведено 36 семінарів, організовано 35 виступів на радіо та телебаченні, а також підготовлено 34 публікації в ЗМІ з роз’ясненнями порядку декларування доходів громадян, повідомили UA-Reporter.com у ДПА в Закарпатській області.

    Нагадуємо: останній день подання декларації - 31 березня 2008 року.
    Закарпатські податківці розповіли журналістам краю про хід та особливості декларування доходів фізичних осіб
    На Закарпатті вже 105 мільйонерів
    На Виноградівщині до кампанії з декларування доходів громадян залучатимуть волонтерів

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору