ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Спортивна пара з Ужгорода танцюватиме в Фінляндії

    19 апреля 2024 пятница
    57 переглядів

    Ужгородці Вероніка Мишко та Володимир Лятов поборються за Кубок Європи зі спортивного танцю3 2 по 4 травня в Ужгороді відбулися уже традиційні змагання зі спортивного танцю «Uzhgorod Open-2008». Участь у турнірі взяло 700 пар із 17 країн світу. Україну тут представляли пари із 22 міст.

    Як розповів журналістам президент федерації спортивного танцю «Динамо-Україна» Сергій ДОРОГОВЦЕВ, «Uzhgorod Open-2008» є для федерації ключовим турніром. Кожна країна має право провести міжнародні змагання такого класу лише 4 рази на рік. Ужгород став одним із міст, де вони проводяться. Щоправда, раніше турнір відбувався два рази на рік, тепер - лише раз, але зате він став масштабнішим.

    Організатор турніру, президент асоціації спортивного танцю у Закарпатській області Олександра МИШКО, відзначила, що участь усіх заявлених країн підтвердилася, а це підкреслює високий статус турніру.

    На «Uzhgorod Open-2008» виступили 2 пари, які входять у 50-ку найкращих пар світу, пише "Фест". Це підвищило рейтинг пар - переможців турніру.

    Організатори змагань відзначили високу майстерність закарпатської школи спортивного танцю - багато її представників виходили до фіналів.

    А право представляти нашу країну у змаганнях за Кубок Європи, що проходитимуть у вересні цього року у Фінляндії, здобула пара з Ужгорода Вероніка Мишко та Володимир Лятов. Перемогу в одній із найпрестижніших категорій турніру «International IDSF open» вибороли українці Денис Подольський та Юлія Кушніренко.

    Загалом, призерами цьогорічного «Uzhgorod Open-2008» стали представники 9 країн.

    UA-reporter.com


    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору