ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Український гурт «И Друг Мой Грузовик» їде на «Sziget-2008»

    29 марта 2024 пятница
    42 переглядів

    Вже почалася «сігетолихоманка». 14 травня у столичному клубі «Київ» відбудеться захід, присвячений щорічному міжнародному фестивалю в Угорщині Sziget – «100 днів до Sziget-2008».

    В програмі виступ українського гурту Абздольц, сет DJ Snach та розіграш турів на фестиваль від туристичної компанії «Богемія-сервіс».



    Цьогорічним учасником Sziget від України стане гурт «И Друг Мой Грузовик», який виступатиме у заключний день фестивалю 17 серпня.

    – Років 5-6 назад ми докладали масу зусиль, щоб привернути до себе увагу організаторів цього масштабного open – air , – розповідають «грузовики». – Засипали їх листами, мейлами. На одному з фестивалів один наш друг одаровував нашими дисками мало не кожного стрічного організатора і координатора Сігету. Але все було марно! Зневірившись ми забули про це свято життя, оголосили відпустку і взагалі займалися іншими справами… Як раптом цього року гурт отримав персональне запрошення, що було досить несподівано і приємно.



    На жаль, дніпропетровський гурт не зможе бути присутнім на заході 14 травня. Але свою участь вже підтвердили українські учасники минулих фестивалів Sziget – гурти Mad Heads та Esthetic Education , а також інші музиканти, які поки бували на фестивалі лише у якості глядачів.



    Організатор: інформаційне бюро «Угорщина – туризм», що працює при Посольстві Угорщини в Україні та здійснює підтримку фестивалю в Україні.



    Відмінність цьогорічного фестивалю – 5 днів замість 7 (з урахуванням традиційного «нульового» дня 1+5 замість 1+7). Але вже у «нульовий день» (12 серпня) тон і темп фестивалю задасть Iron Maiden!



    Свою участь на головній сцені вже підтвердили: R.E.M., Die Arzte, Sex Pistols, Roisin Murphy, Kaiser Chiefs, Jamiroquai, Serj Tankian, Flogging Molly, Anti-Flag, The Wombats, Mademoiselle K.

    «СУМНО»

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору