ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Молодий молдаванин згвалтував і вбив 75-річну паралізовану буковинку

    28 марта 2024 четверг
    16 переглядів

    10 травня у селі Селище Сокирянського району Чернівецької області у власному будинку був виявлений труп 75-річної жінки, інваліда 1-ої групи, яка померла від механічної асфіксії, тобто від удушення.Дві доби знадобилося оперативникам для розкриття цього злочину. В результаті розшукових заходів за скоєне був затриманий 27-річний житель республіки Молдова, який, незважаючи на вік, вже п’ять разів притягався до кримінальної відповідальності, повідомляє Buknews.



    Як встановили співробітники міліції, підозрюваний приїхав до своєї матері, яка проживала у цьому селі і наглядала саме за потерпілою. Після розпиття спиртних напоїв чоловік вирішив навідати пенсіонерку. Під час відвідин він декілька разів вдарив жінку по голові після чого зґвалтував і задушив.



    Порушено кримінальну справу за статтею 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство, а затриманий перебуває у камері ізолятора тимчасового тримання.



    Сектор зв’язків з громадськістю УМВС України в Чернівецькій області



    Неповнолітні вбили пенсіонера за 1400 гривень



    Порушено кримінальну справу за другою частиною статті 115 (Умисне вбивство) відносно двох неповнолітніх жителів села Снячів, які зараз перебувають під вартою.



    3 травня у селі Великий Кучурів Сторожинецького району у власному будинку був виявлений труп 81-річного місцевого жителя. Під час огляду трупу було виявлено незначні тілесні ушкодження, а за результатом судово-медичної експертизи було встановлено, що смерть потерпілого настала внаслідок перелому скроневої кістки голови із забоєм головного мозку від удару тупим предметом.



    У результаті проведення розшукових заходів співробітники карного розшуку Сторожинецького райвідділу міліції за скоєння вбивства затримали двох 16 та 17 річних села Снячів, учнів Снячівської загальноосвітньої школи.



    Неповнолітні, 2 травня, близько 23 години маючі на меті заволодінням майном пенсіонера, проникли до його будинку та нанесли удар дерев’яною палицею по голові та заволоділи грошима 1400 гривень після чого з місця події зникли. Однак витратити гроші їм не вдалося, оскільки оперативно спрацювали працівники міліції і їх затримали, повідомили в секторі зв’язків з громадськістю УМВС України в Чернівецькій області

    UA-reporter.com

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору