ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатский УБОП задержал убийцу

    19 апреля 2024 пятница
    22 переглядів

    В Закарпатской области сотрудниками УБОП УМВД Украины и полиции Чешской Республики задержан местный житель.
    В ночь на 19 октября 2006 года на территории городе Брно, закарпатец вместе со своим соотечественником, по заказу гражданки Чехии, сбросили из моста на проезжую часть ее мужа, который впоследствии умер в больнице. Второго правонарушителя и заказчицу задержали на территории Чешской Республики. Решается вопрос оиносительно их экстрадиции.



    ПРЕС-РЕЛІЗ



    про найбільш резонансні злочини та події



    на 15.06.2008 р.







    Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 3 216 заяв про злочини. Вжитими заходами 1 397 (43,4 %) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 2 вбивства, 14 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 7 розбійних нападів, 42 пограбування, 2 факти незаконного заволодіння транспортними засобами.



    За незаконне зберігання зброї затримано 8 осіб. У правопорушників вилучено чотири одиниці саморобної вогнепальної зброї, три обрізи мисливських рушниць, пістолет, гранату, 400 г вибухівки та 603 набоїв.



    За злочини у сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 137 осіб, у яких вилучено 91 кг кг наркотичних засобів.



    За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 3 073 особи.



    За порушеними кримінальними справами заарештовано 8 осіб.



    Упродовж минулої доби порушено 120 кримінальних справ за злочинами економічної спрямованості, з них 40 – у сфері службової діяльності.



    Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 845 дорожньо-транспортних пригод, у яких 20 осіб загинули та 187 – травмовані.



    У місті Донецьк в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він увечері 3 червня в покинутому сараї під час раптово виниклої сварки вбив ножем іншого місцевого жителя.



    В місті Миргород Полтавської області 14 червня у своєму будинку місцевий житель, на ґрунті ревнощів, пострілом із зареєстрованої мисливської рушниці вбив свою дружину. Після цього пострілом із згаданої зброї покінчив життя самогубством.



    В місті Краматорськ Донецької області 11 червня у лікарні помер місцевий житель. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він увечері 2 червня на вулиці під час сварки, що виникла на ґрунті неприязних відносин, заподіяв смертельні тілесні ушкодження потерпілому.



    На автодорозі в одному з селищ Київської області 13 червня житель селища Волинської області, не впорався з управлінням автомашини й наїхав на бетонний паркан. У результаті аварії загинули водій та два його пасажири – жителі зазначеного району. Ще один пасажир – житель цього ж району, отримав тілесні ушкодження. Перевіркою встановлено, що вони дві години тому в місті Вишневому вказаного району ввірвалися до приміщення магазину, побили директора магазину, викрали пляшку горілки та дві бейсбольні біти й втекли. Викрадене вилучено.



    В одному з селищ Закарпатської області 13 червня в результаті проведення спільних оперативно-розшукових заходів співробітниками УБОЗ УМВС України в згаданій області та правоохоронних органів Чеської Республіки затримано місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він уночі 19 жовтня 2006 року на території вказаної держави в місті Брно, разом із своїм співвітчизником, на замовлення місцевої жительки скинули з мосту на проїжджу частину її чоловіка, який згодом помер у лікарні. Обох правопорушників та замовницю затримано на території Чеської Республіки. Вирішується питання щодо їх екстрадиції.



    У місті Горлівка Донецької області 14 червня в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано громадянина Грузії. Попередньо встановлено, що він удень 13 червня, з автомашини місцевого жителя, викрав 200 гривень та мобільний телефон..



    В одному з селищ Чернівецької області 14 червня місцевий житель, на подвір’ї домогосподарства свого сусіда, побачив невідомого чоловіка, який намагався проникнути до автомашини. Вищевказаний громадянин з власної зареєстрованої мисливської рушниці провів два попереджувальні постріли, а третім поранив невідомого в руку (госпіталізовано). Зброю вилучено. Особа потерпілого встановлюється.



    У місті Харків 14 червня затримано жительку міста Чугуїв Харківської області. Попередньо встановлено, що вона, з метою продажу сутенерам для сексуальної експлуатації, намагалася вивезти до Турецької Республіки місцеву жительку.



    В одному з селищ Черкаської області в будинку місцевого жителя, вилучено гранату Ф-1 часів Великої Вітчизняної війни.



    У місті Павлоград Дніпропетровської області в приміщенні аптеки у місцевої жительки, вилучено сильнодіючі лікарські засоби: “Клофелін” – 520 пігулок, “Циклодол” – 280 пігулок та “Трамадол” – 90 капсул, які вона зберігала без відповідних документів.



    На Черкащині працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито службових осіб приватного підприємства. Вони надали до податкової інспекції підроблену податкову декларацію та намагалися незаконно отримати з державного бюджету відшкодування ПДВ у сумі 450 тис. гривень. Органами слідства МВС України порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.4 ст.191 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).



    На Миколаївщині працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито співробітника відкритого акціонерного товариства. Він упродовж останніх трьох років вимагав та отримував від приватних підприємців хабарі за безоблікове користування електроенергією та надання технічних умов на підключення до електромереж. Задокументовано отримання правопорушником хабарів на загальну суму 106 тис. гривень. Прокуратурою міста порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 КК України (одержання хабара).



    На Львівщині працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито співробітника електричних мереж. Вона вимагала та отримала 3 тис. грн. хабара від місцевого жителя за непритягнення його до адміністративної відповідальності за порушення ним норм споживання електроенергії. Транспортною прокуратурою порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 КК України (одержання хабара)



    На Київщині працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито колишнього співробітника ТОВ. Вона надала до державного підприємства підроблену довідку, в якій занизила обсяг реалізованої неякісної продукції. Унаслідок протиправних дій правопорушниці державі завдано збитки на суму понад 1,19 млн. гривень. Міжрайонною прокуратурою порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст.364 та ч.2 ст.366 КК України (зловживання владою або службовим становищем та службове підроблення)



    МВС України


    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору