ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді знищено наркотики закарпатського СБУ

    28 березня 2024 четвер
    59 переглядів

    На Ужгородському цегельному заводі знищена партія наркотичних речовин, що проходили як речові докази по кримінальних справах, які розслідували слідчі відділу Управління СБУ в Закарпатській області протягом 2007-2008 років.До печі потрапили, зокрема, амфетамін, марихуана, гашиш, клоназепам загальною вагою близько 110 г та 59 ампул з отруйними речовинами «кетамін» і «каліпсоват плюс».



    Зілля було виявлено в ході митного огляду працівниками Чопської, Ужгородської та Виноградівської митниць у громадян України й Угорщини. Зокрема, 40 ампул з отруйною речовиною «кетамін» та 19 ампул з «каліпсоват плюс» були вилучені в березні 2007 року у двох осіб Щ. та Б., які намагались вивезти шкідливі препарати в Угорщину, приховавши їх від митного контролю у внутрішніх кишенях одягу. Амфетамін відібрали у жовтні 2007 у громадянки М., яка намагалась його ввезти з Угорщини. Психотропну речовину жінка заховала у футляр з під окулярів, котрий поклала у заводську нішу власного автомобіля. Тими ж днями виловом ужгородських митників став К., який намагався перемістити до Чехії, транзитом через Словаччину, поліетиленові пакети з 10,4378 г канабісу (марихуана) та 0,9708 г смоли канабісу (гашиш), заховавши їх в кишені сумок. У листопаді 2007 на Виноградівській митниці був затриманий громадянин Угорської Республіки Т. У бардачку його автомобіля знайшли 494 пігулки із психотропною речовиною «клоназепам», які містилися в презервативі, загорнутому в паперову салфетку, обмотану клейкою стрічкою.



    Ужгородський міськрайонний та Берегівський районний суди визнали винними цих осіб у злочинах. Їх покарано позбавленням волі на різні терміни із звільненням від відбування покарання з випробуванням і встановленням іспитового строку від 1 до 2 років, повідомили UA-reporter.com у прес-службі УСБУ в Закарпатські області.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору