ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатська медицина поповнилася новими Гіппократами

    19 квітня 2024 п'ятниця
    44 переглядів

    Сьогодні, 18 червня, 176 студентів медичного факультету УжНУ отримали дипломи спеціаліста. З них 28 студентів - дипломи з відзнакою. З цієї нагоди в обласному муздрамтеатрі відбулися святкові заходи. Участь в урочистостях взяв перший заступник голови облдержадміністрації Іван Балога.

    Закарпатська медицина поповнилася новими кадрами.
    Закарпатська медицина поповнилася новими кадрами.

    “Це вже 63-тій випуск студентів медичного факультету, - зазначив у вступному слові декан факультету Олександр Болдижар. - Після шести років навчання студенти можуть на практиці довести, що рівень знань отриманих в закладі залишається високим. Разом з тим вже в перші місяці роботи ви відчуєте наскільки складним і відповідальним є фах, обраний вами”, - з цими словами звернувся до студентів Олександр Болдижар.



    Привітав випускників і перший заступник голови ОДА Іван Балога.



    - Кожен новий випуск медичного факультету – це насамперед підготовлена молодь, яка зможе застосувати свої знання в медичній практиці. В особі випускників я вітаю громаду Закарпаття, яка отримала нових спеціалістів, готових працювати в непростих, іноді непередбачуваних ситуаціях. Для цього факультет готує професійні кадри. Це підтверджено часом, - констатував Іван Балога. Бажаю вам перевершити своїх вчителів,слугувати своєму народу і це буде великим досягнення для вас особисто - підсумував перший заступник облдержадміністрації.



    Після привітання відбулося вручення дипломів деканом факультету Олександром Болдижаром та першим заступником голови ОДА Іваном Балогою. Останній з нагоди свята подарував медичному факультету 5 сучасних комп’ютерів.



    Управління інформації та зв’язків

    із громадськістю облдержадміністрації



    UA-reporter.com




    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору