ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Львівщині ЗІЛ-131 заїхав у річку: 6 чоловік у лікарні. ФОТО

    29 марта 2024 пятница
    42 переглядів

    Сьогодні, 14 липня, о 0.45 год. водій вантажного автомобіля ЗІЛ-131, який на кузові автомобіля перевозив трьох своїх односельців та ще трьох осіб з Борислава та Трускавця, не впорався з керуванням, унаслідок чого автомобіль з гори впав у кювет біля річки.

    Як повідомив старший інспектор відділу профілактики та пропаганди управління ДАІ ГУ МВС у Львівській області Михайло Василишин.

    Ця дорожньо-транспортна пригода сталася на межі двох районів Львівської області – Турківського та Старосамбірського. Керував автомобілем мешканець Старосамбірського району, 1984 року народження, який мав водійські права з категорією «А» та «В» (керування вантажними можливо лише за наявності категорії «С»). У кузові вантажівки їхало ще шестеро осіб, серед яких односельці водія, – усі вони поверталися з відпочинку додому. Не доїжджаючи 200 метрів до села Топільниця Старосамбірського району, водій не впорався з керуванням, унаслідок чого автомобіль перекинувся і опинився у кюветі біля річки.



    На цей час інспектори ДАІ вже з’ясували, що вантажний автомобіль ЗІЛ-131, який потрапив у ДТП, був знятий з державної реєстрації ще у 2005 році, і його експлуатували без номерних знаків.



    Результатом цієї ДТП стала госпіталізація усіх шістьох пасажирів.



    ПАСАЖИРИ:



    Валентина, 1975 року народження, мешканка Старосамбірського р-ну, отримала двох кістковий перелом гомілки правої ноги;



    Галина, 1974 року народження, мешканка Старосамбірського р-ну, – забійна рана голови;



    Олександра, 1968 року народження, мешканка м.Борислав, – скальпована рана правої стопи, забій шийного відділення хребта, спини та носа;



    Василь, 1980 року народження, мешканець м.Борислав, – відкрита черепно-мозкова травма, вдалений оскольчатий перелом лобної ділянки голови;



    Марія, 1960 року народження, мешканка м. Трускавець, – забій кісток тазу,



    Любов, 1962 року народження, мешканка Старосамбірського р-ну, – повний вивих правої стегнової кістки.



    Водій, 1984 року, мешканець Старосамбірського р-ну, за медичною допомогою не звертався.



    Михайло Василишин розповів, що з початку липня 2008 року у Львівській області сталося 67 дорожньо-транспортних пригод, у яких 8 осіб загинуло та 90 отримали травми. З початку року на Львівщині зареєстровано 1155 ДТП, при яких 150 осіб загинуло та 1416 травмовані.



    UA-reporter.com

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору