ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Про стан проїзду автомобільними дорогами в областях Західної України, що постраждали від стихії

    29 березня 2024 п'ятниця
    59 переглядів

    Укравтодор продовжує ліквідовувати наслідки стихійного лиха, що сталося в результаті зливи в Івано-Франківській, Тернопільській, Львівській, Чернівецькій та Закарпатській областях. На аварійних ділянках працюють 1161 працівник дорожнього господарства, які зіспадом води відновлюють рух на автомобільних дорогах.Станом на ранок 29 липня на території Івано-Франківської, Чернівецької, Закарпатської, Тернопільської та Вінницької областей пошкоджено і відсутній проїзд на 151,5 кілометрах автодоріг місцевого та регіонального значення.

    Вінницька область

    У зв’язку з підйомом рівня води у р. Дністер у Ямпільському районі дорога Немирів - Ямпіль – Переправа - дорога служить об’їздом м. Ямпіль і одночасно захисною дамбою.

    Ведуться роботи по збільшенню висоти насипу ґрунтом і породами для захисту м.Ямпіль від підтоплення. Проїзд забезпечений через центр. Існують просадки насипу через її перезволоження. В окремих місцях рівень води перевищує рівень асфальтобетонного покриття до 50 см.

    Могилів-Подільський район: дорога С 02-12-17 Бронниця - Яруга закрита у зв'язку із затопленням мосту, рух транспорту організовано по об’їзду з а/д Т-02-02 Могилів-Подільський – Ямпіль - Бершадь -Умань.

    Могилів-Подільський район: підтоплено ділянку дороги С 02-12-22 Гуків – Дунаївці - Могилів-Подільський в с. Серебрія, рух транспорту по а/д припинено та організовано по об’їздах у напрямку з Мурованих Куриловець по дорогах С-02-12-02 Яришів - Юрківці, О-02-12-03 Юрківці - Лядова, С-02-12-20, під'їзд до станції Сулятицька з виїздом на а/д М-21 Житомир Могилів-Подільський.

    Закарпатська область

    Станом на 06:00 годину 29.07.2008 року на а/д Т-07-21 територіального значення Рахів – Богдан-Луги км 14,15 зруйновано земполотно. Вода відійшла, проїзд тимчасово відсутній.

    На а/д Т-07-01 Ужгород – Демечі, км 20+650 рух перекритий. Організовано об’їзд.

    На а/д Н-09 Мукачеве – Івано-Франківськ – Рогатин - Львів повенева ситуація покращується. Відновлено проїзд на км 54 та км 77. На км 160,173 та 201 цієї ж автодороги відновлено рух на ширину однієї смуги.

    На 2 та 3 км а/д територіального значення Хуст – Шаян – Вишково - Буштино проїзд забезпечено.

    Прес-служба МТЗУ

    UA-reporter.com
    Состояние дорог в Закарпатской области
    Отрезанными от мира остаются 3 населенные пункты Львовщины
    Население пострадавших регионов готово бунтовать
    Количество жертв наводнения в Западной Украине достигло 26 человек

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору