ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Івано-Франківській області залишаються підтопленими 398 населених пунктів

    20 квітня 2024 субота
    66 переглядів

    Станом на 7 год. 30 липня на ріках басейну Дністра, Прута та Серету, ріках Закарпаття та на Дністрі у Вінницькій області спостерігається поступове зниження рівнів води.Внаслідок стихійного лиха (дуже сильних дощів, що призвели до різкого підняття рівнів води у ріках Карпатського басейну) у 6 областях (Івано-Франківській, Львівській, Вінницькій, Чернівецькій, Закарпатській та Тернопільській) залишається підтопленими 655 населених пунктів (зменшення на 112 н.п.) та 38 тис. 215 житлових будинків (зменшення на 6 тис. 490 будинків), а також 57 тис. 383 га сільськогосподарських угідь.

    У Івано-Франківській області, яка найбільше постраждала від стихії, залишаються підтопленими 398 населених пунктів, 24 тис. 251 житловий будинок, 22 тис. 556 га сільськогосподарських угідь. До виконання робіт з ліквідації наслідків паводку в західному регіоні залучено 8 тис. 550 чол. та 1 тис. 989 од. техніки, у тому числі: від МНС - 5 тис. 670 чол. та 1 тис. 410 од. автомобільної та спеціальної техніки, 3 од. авіатехніки, 99 плавзасобів та 68 од. спеціального насосного обладнання.

    Підрозділами МНС здійснюється доставка населенню продуктів харчування, питної води та медикаментів, транспортування потерпілих із зони підтоплення до лікувальних закладів, при цьому активно залучаються плаваючі транспортери, а також гелікоптери, якими здійснюються обльоти постраждалих районів, проводяться обстеження з повітря газопроводів, ліній електропередач, мостів, автомобільних і залізничних шляхів.

    На виконання Указу Президента України від 27 липня 2008 року № 678/2008 "Про невідкладні заходи щодо подолання наслідків стихійного лиха 23-27 липня 2008 року" складено реєстр потерпілих населених пунктів, що потрапили в зону стихійного лиха та продовжується опрацювання реєстру потерпілого населення, повідомляє ТРК "Вежа".

    UA-reporter.com
    Чоп готовится к удару водной стихии
    Про стан проїзду автомобільними дорогами в областях Західної України, що постраждали від стихії
    Пострадавшим от стихии можно перечислить 10 гривен. Одним звонком или SMS
    30 человек достигло количество погибших от наводнения на Западной Украине

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору