ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

ВАТ "Закарпатгаз" погрожує залишити регіон без газу

    25 квітня 2024 четвер
    62 переглядів

    ВАТ “Закарпатгаз” оголосив про підготовку до участі у Всеукраїнській акції протесту, яку 6 серпня проведуть підприємства із газопостачання та газифікації України. Пікетування пройде під Кабміном та будинком Закарпатської облдержадміністрації.

    Претензії газовиків стосуються розмірів тарифів, а у разі ігнорування вимог підприємства погрожують припинити газопостачання споживачів (крім тих, відключення яких неможливо здійснити з технологічних причин). Про це 31 липня ЗІКу повідомили в прес-службі ВАТ “Закарпатгаз”.

    Газовики стверджують, що до радикальних дій їх спонукає вдатися критична ситуація, яка склалася на газорозподільних підприємствах у зв’язку із бездіяльністю влади щодо забезпечення нормального функціонування систем газопостачання держави. Сьогоднішній фінансовий стан підприємств галузі ставить під загрозу їх функціонування, що у свою чергу може призвести до порушення спокою і безпеки громадян, пише ЗІК.

    Чинні тарифи на послуги з розподілу і постачання природного газу, як і раніше, не забезпечують відшкодування їх економічно обґрунтованих витрат. З кожним днем збільшується заборгованість за надані «Закарпатгазом» послуги, а також зростають збитки підприємства. Через низьку заробітну плату кваліфіковані кадри, які забезпечують безперебійне і безаварійне газопостачання споживачів, залишають робочі місця.

    “Закарпатгаз” вимагає у найкоротші терміни встановити реальні економічно обґрунтовані тарифи на послуги з транспортування та постачання природного газу. Працівники обласних ВАТів уже поінформували Кабмін, що у разі ігнорування їх вимог (встановлення економічно обгрунтованих тарифів і повний розрахунок за надані послуги із транспортування) газові підприємства України припинять газопостачання споживачів (крім тих, відключення яких неможливо здійснити з технологічних причин).

    UA-reporter.com
    ВАТ "Закарпатгаз" не бажає платити Ратушняку за користування міською мережею
    Жителі закарпатської Мирчі погрожують заблокувати дорогу, якщо трубами не піде газ (Оновлено)
    На Закарпатті відключені від газу села без газу не залишились
    Госгорпромнадзор среагировал на нарушения со стороны ОАО «Закарпатгаз»

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору