ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Відкрито рух поїздів на ділянках Кваси-Рахів та Долина-Вигода

    18 квітня 2024 четвер
    62 переглядів

    Як повідомили в прес-службі МТЗ України, залізничникам вдалося відкрити рух поїздів ще на двох з п’яти закритих внаслідок стихійного лиха ділянках. Рух відновлено на ділянці Долина-Вигода, де ліквідовано розмив залізничного полотна, та на ділянці Кваси-Рахів, де був проведений капітальний ремонт верхової та низової підпірних стінок.

    Станом на 7:00 31 липня на 41 ділянці Львівської залізниці вже відновлено рух поїздів. Станом на 31 липня 2008 року закритими для руху поїздів залишаються три ділянки, де руйнування були найсерйозніші: Старий Самбір-Стрілки (89-й км), Дилятин-Товмачик (35-й км) та Завалля-Вижниця (5-й км).

    На ділянці Старий Самбір-Стрілки, де сталося змиття 50 метрів підпірної стінки та руйнування 500 метрів колії, наразі постійно працюють понад 70 осіб, 5 бульдозерів та відновлювальні поїзди, що виконують роботи з влаштування основи земляного полотна. На 98-му км ділянки Старий Самбір-Стрілки рух було відновлено 30 липня, у той же час на 89-му км залізничники продовжують влаштування основи земляного полотна. Протягом минулої ночі (на 31 липня) там зі сторони станції Старий Самбір було вивантажено 46 думпкарів каменю та 2 піввагони щебеню і укладено 12,5 м колії. Зі сторони станції Стрілки вивантажено 39 думпкарів каменю. Всього відновлено колії зі сторони Старого Самбору 62,5 м, а зі сторони Стрілок – 25 м колії. Закінчити роботи на цьому відрізку залізничники планують протягом 10-12 днів.

    Також ще залишається закритою ділянка Коломия-Делятин, де зливою розмило 75 м підпірної стінки та 130 м колії. На ділянці працює відновлювальна техніка. Станом на ранок 31 липня там вже було вивантажено 35 думпкарів каменю.

    Складною залишається ситуація на п’ятому кілометрі ділянки Завалля-Вижниця, де зливою була змита друга опора мосту через р. Черемош та прогонові опори впали у річку. Тут тривають інженерно-вишукувальні роботи, які проводить Львівський державний проектно-вишукувальний інститут залізничного транспорту України “Львівтранспроект”. Роботи з відновлення мосту можна буде виконувати, коли рівень води зменшиться. Залізничники планують капітально відновлювати міст: для цього за попередніми даними необхідно понад 70 млн. грн.

    На відновлювальних роботах на даний час задіяно понад п’ять тисяч осіб та близько ста одиниць залізничної техніки, інформує JeyNews.
    Львівська залізниця відновила рух на 35 ділянках західного напрямку

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору