ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Гелікоптери евакуюють хворих людей із відрізаних паводком сіл на Прикарпатті

    24 квітня 2024 середа
    41 переглядів

    2 серпня військові та працівники Благодійного фонду "Розвиток України" розпочали евакуювати з важкодоступних сіл Верховинського району тих жителів, які потребують швидкої медичної допомоги. Наразі з підозрою на інфікування військовий гелікоптер забрав двох жінок із села Хороцеве.

    Із цього ж села забрали і двох дітей, батьки яких перебували на момент стихійного лиха в іншій області, повідомили у прес-службі Благодійного фонду "Розвиток України", інформує ZAXID.NET.



    Нагадаємо, що протягом 31 липня - 1 серпня працівники Благодійного фонду "Розвиток України" доставили військовими гелікоптерами продуктові набори у 38 сіл Верховинського району Івано-Франківської області та 2 села Чернівецької області. Внаслідок повені до цих населених пунктів було зруйновано всі дороги, і люди опинилися відрізаними від зовнішнього світу.



    Витрати Благодійного фонду Ріната Ахметова "Розвиток України" на допомогу Івано-Франківській області становлять вже близько півмільйона гривень. На ці кошти було закуплено продуктові набори, водоочищувальні пристрої та орендовано екскаватор JCB-D3, який протягом місяця буде працювати над відновленням шляхів до села Яблуниця Верховинського району.



    UA-reporter.com

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору