ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Звернення студентів до ректора ЗакДУ професора Ф. Ващука

    24 квітня 2024 середа
    90 переглядів

    Шановний Федір Григорович! Ми, випускники Природничо-гуманітарного коледжу напряму „Право”, а сьогодні вже студенти Закарпатського державного університету вимушені звернутися до Вас з цим листом. Ми неодноразово зверталися до Вас через „скриньку довіри”, розташовану в коридорі коледжу, але змін ніяких не побачили та ще більше на нас починали давити деякі викладачі коледжу, вимагаючи різні проплати.

    Так, Гошовська Олександра Іванівна, постійно нам пропонувала домовитися з тим чи іншим викладачем, мотивуючи тим, що це директор видав наказ щоб студенти не могли скласти іспити. Так деякі студенти заплатили за іспит, а іспит не склали і лише на останній перездачі викладач сам поклав оцінку не знаючи ні про які домовленості з Гошовською.

    Нам також стало відомо, що Гошовська підмовляла інших викладачів, щоб нас завалювали на іспитах, а потім пропонувала нам „порішати” ці проблеми. Деякі викладачі отримали прізвища : Генов –„10 доларів”, Поляк – „гроші на церкву”.

    В саме гірше становище ми попали коли Гошовська об”єдналася з Поляк Катериною Іванівною. Вони одна до одної приходили на іспит чи залік і сміючись з нас відправляли нас „ подумати ”. Дійшло до того, що на державному іспиті деяких студентів відправили додому за грошима, хоча перед іспитами весь курс скидувався їм по 130 гривнів та купляли дорогі подарунки. За четвертий курс ми наплатили більше ніж за три попередні разом з офіційною оплатою за навчання. Так деякі студенти платили Гошовській щоб попасти в ЗакДУ, але як згодом вияснилося, вона нічого не рішає.

    Своїм листом ми не хочемо з ким-небудь поквитатися, а лише хочемо Вас про це повідомити, оскільки в багатьох випадках вони прикривалися Вашим ім”ям.

    З повагою, Випускники Природничо - гуманітарного

    Коледжу ЗакДУ.

    07 вересня 2009р.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости