ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті безробітних горян орієнтують на тимчасові оплачувані громадські роботи

    28 березня 2024 четвер
    82 переглядів

    Як повідомили кореспонденту UA-Reporter.com у Рахівському районному центрі зайнятості, 1 березня у центрі був проведений інформаційний семінар з орієнтації на тимчасову зайнятість, оплачувані громадські роботи.

    19937.jpgПід час проведення семінару спеціаліст першої категорії відділу взаємодії з роботодавцями Н.Ю.Мандзюн розповіла безробітним про порядок організації громадських робіт, їх види та фінансування.
    Проведено аналіз здійснення громадських робіт у 2009 році та перспективи на 2010 рік.
    Торік у громадських роботах взяли участь 212 безробітних , які працюючи в закладах соціальної сфери, сільських, селищних та міської ради, отримали додаткову соціальну підтримку та забезпечення у виді заробітної плати на загальну суму 137 тис. гривень.
    З початку 2010 року організовано громадські роботи на 6 підприємствах, установах та організаціях, залучено до виконання оплачуваних громадських робіт 12 безробітних. До кінця року передбачається залучити до виконання громадських робіт 203 безробітних.
    Слухачі погодились, що участь у громадських роботах – це взаємовигідна співпраця державної служби зайнятості з підприємствами, установами, організаціями, передусім соціальної сфери та виявили бажання працювати на таких роботах в населених пунктах за місцем проживання.
    Взяли участь в семінарі 24 безробітні.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору