ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Кримінальна хроніка Закарпаття

    23 квітня 2024 вівторок
    83 переглядів
    Кримінальна хроніка Закарпаття

    Як повідомили кореспонденту UA-Reporter.com в ГУ МВС Закарпатської області, на цьому тиждні крадії серед ночі пограбували ужгородку, прикордонники затримали бракон'єрів коло села Сторожниця, мисливець напав на молоду дівчину, з могили в Ужгороді вкрали огорожу та інше...


    НЕ ТРИМАЙТЕ ВДОМА ВЕЛИКІ ГРОШІ
    До помешкання жительки Ужгорода проникли вночі через незачинене вікно невідомі зловмисники й поцупили з шафи спальної кiмнати будинку гроші в сумі 25000 доларiв, системний блок та монiтор до комп”ютера. Злодіїв розшукує міліція.
    Мешканка Ужгорода, вийшовши з комерційного банку, мала при собі гроші в сумі 4900 гривень. На вулиці гроші, які лежали в сумочці, від неї поцупили невідомі особи.
    Ще більшу суму--цілих 35 тисяч гривень викрали з сейфу одного з акціонерних підприємств Хуста. Невiдомі зловмисники проникли в приміщення фірми шляхом взлому серцевини замка вхiдних дверей. Територiя підприємства охороняється сторожами, зате сигналiзацiя вiдсутня.

    НЕЗАКОННЕ ПОЛЮВАННЯ
    Міліціонери спiльно з прикордонниками затримали в прикордонній смузі села Сторожниця Ужгородського району двох місцевих чоловіків, в яких було вилучено малокалiберну гвинтiвку "ТОЗ " без документiв та двох застрелених фазанів.

    ПОГРОЖУВАВ ДІВЧИНІ РОЗПРАВОЮ
    Мисливську рушницю фірми «ІЖ” міліціонери вилучили від 25-річного мешканця Ужгородського району. Зі слів місцевої жительки, власник зброї погрожував фізичною розправою з цієї зброї місцевій жительці. Обставини справи з”ясовуються.

    УКРАЛИ З МОГИЛИ ЗАГОРОЖУ
    В міське управління міліції звернулась мешканка Ужгорода. Заявниця поскаржилася, що на цвинтарi мiкрорайону Горяни невiдома особа викрала огорожу з могили її родичiв. Вандалів розшукує міліція.

    ЗНОВУ МЕТАЛ БЕЗ ДОКУМЕНТІВ
    У краї триває незаконна заготівля брухту чорних та кольорових металів. Так, вечірньої пори спiвробiтники патрульної служби зупинили в с.Онокiвцi Ужгородського району для перевiрки автомобіль ГАЗ пiд керуванням мешканця Ужгорода, який перевозив тонну металобрухту без вiдповiдних документiв.
    Ще 700 кг. брухту було виявлено в “Мерседесі”, яким його перевозив 21-річний мукачівець. Документів на вантаж водій теж не мав.
    А житель Мукачівщини перевозив порiзаний кузов легкового авто, а документів теж не мав. Усі три вантажівки було помiщено на штрафмайданчики міліції.

    ПІДЛІТКИ СПАЛИЛИ СІНО
    На присадибній ділянці пенсіонерки зі Свалявщини згоріло 13 центнерів сіна. Як з”ясували правоохоронці, “червоного півня” пустили нічної пори четверо молодиків віком 12-15 років. Мотиви такої дикої поведінки з'ясовуються.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору