ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді з теплиці "Зеленгоспу" вкрали 56 штук декоративних рослин

    24 квітня 2024 середа
    94 переглядів
    В Ужгороді з тепличного приміщення КПГЗ «Агромікс» вкрали сажанці

    Як повідомили кореcпонденту UA-Reporter.com працівники Ужгородського міського управління ГУМВС України в Закарпатській області, нещодавно до них звернувся заступник директора КПЗГ «Агромікс». Чоловік повідомив, що близько 8 години ранку, прийшовши на роботу, він побачив декілька пустих ям, на місці яких ще ввечері росли зелені сажанці.

    На виклик заступника директора підприємства виїхала слідчо-оперативна група ужгородських правоохоронців і з’ясувала: з тепличного приміщення, яке розташоване на території «Зеленгоспу», що по вул. Загорській (Ужгород), невідомий вкрав 56 штук декоративних рослин. Слідів проникнення в теплицю не виявлено. Дивним є те, що територія підприємства огороджена частково.

    З цього приводу керівництво Ужгородського МУ ГУМВС України в Закарпатській області звертається до громадян: якщо ви зустріли/зустрінете на ринках чи вулицях Ужгорода людей, які торгують зеленими декоративними сажанцями, що схожі на ті, котрі ви бачите на фото, просимо зателефонувати в чергову частину Ужгородського МУ ГУМВС України на номер «102» або на номер телефону довіри: 3-35-27. Не купуйте, будь ласка, з рук «продавців» декоративні рослини, бо велика ймовірність того, що вони можуть бути краденими.

    Т. Горянка, В. Попович



    2_6.JPG
    3_6.JPG
    4_4.JPG
    5_2.JPG
    6_1.JPG
    7_0.JPG

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Что за херня происходит в этом КПГЗ «Агромікс» ???
    Там постоянно кражи, постоянно. И это при том, что там сторожа. Давно говорю, что там тупо кидают рабочих. Дело в том, что тот сторож, на смене которого украли эти Ё**ые растения должен возместить стоимость пропавшего!! Сами воруют а из сторожей выбивают деньги. Работал там сторожем знакомый из Червеницы, земля ему пухом, так случилась такая же история. Начали требовать денег и тот повесился дома, не выдержав наездов этих бандюков.