ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Віктор Погорєлов вбачає політичні мотиви в діях вандалів

    26 квітня 2024 п'ятниця
    40 переглядів
    В Ужгороді зловмисники поламали 53 деревця, висаджені 9 квітня

    В ніч на суботу, 21 травня, зловмисники поламали 53 деревця, висаджені 9 квітня під час закладання в Ужгороді найдовшої в Європі сакурової алеї на Київській та Слов’янській набережних. Ужгородський міський голова Віктор Погорєлов прокоментував прикрий інцидент.

    «Я вважаю, що в діях вандалів, які поламали дерева, та замовників цього злочину, є політичні мотиви. Сакури подарував Ужгороду Віктор Балога. І, мабуть, це не просто хуліганство, а спланована акція… Вочевидь, комусь не подобається те, що відбувається в місті – що висаджуються дерева, що місто прибирається, що формуються нові взаємини між городянами і владою, яка прагне довести, що поважає мешканців… Місто набуває позитиву і, певно, комусь це не до душі. Мені дуже прикро, що в час, коли місто відроджується, у ньому знаходяться люди, які замість того, аби підтримувати ці процеси, просто нищать… Оцінку цим подіям дадуть ужгородці. А правоохоронні органи, сподіваюся, зроблять все, аби покарати винних», - сказав Віктор Погорєлов.
    З самого ранку (а злочин, за попередніми даними, стався у проміжку між 3.00 та 5.30) на місці вже працювала міліція, зокрема, йшлося про вивчення матеріалів із камер відеонагляду, які розміщені у закладах на набережній. Міська влада вже спрямувала до міліції відповідну заяву про завдану шкоду. Звісно, ідеться про матеріальну, але безумовно - і моральну (новина сколихнула Ужгород, перехожі шоковані побаченим, дехто навіть плакав)…
    «Те, що сталося сьогодні вночі - я думаю, що це навіть не хуліганство, а моральна потворність» - емоційно зазначив мер. І додав: у міської влади руки не опускаються. «У мене не той характер, аби через такі дії здатися і припинити дії з розвитку міста. Ми посадимо ще більше дерев, Ужгород продовжуватиме ставати квітучим європейським містом, зокрема й відомим як місто сакур», - сказав міський голова. Також Віктор Погорєлов повідомив, що міністр МНС України Віктор Балога вже знає про акт вандалізму і в разі, коли деревця не вдасться врятувати, пообіцяв восени знову подарувати Ужгороду сакури, -інформує прес-секретар міського голови Алла Хаятова.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Русинських рук діло

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    фамілія того вандала на Х букву. Жіночого роду. На а кінчає.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Поймать и по всему Ужгороду провести с табличкой на шее: "Вандал и урод".

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    выпороть публично!!!

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Яка різниця хто хороший а хто поганий, дерева в цьому не винні. Сьогодні дерева а завтра нам руки почнуть ламати. Хуліганів-дебілів треба наказати!!!

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Он сказал-мисто видроджуется????Где наши дороги? Где наши цивилизованные подЪезды?Возле дома почтовые ящики изуродованы вщент!!!Он вообще ходит по дворам Ужгорода?Поганой метлой такую власть гнать надо!

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Вот поэтому устроили этот спектакль сакуровый. Должно было быть по сценарию, как будто он сильно наделал много всего хорошего на благо города, а ему мешают.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    нибай нет,як казала моя сусiда,Iлонка,прощенна бы была,будуть пак они тотi дерева на тум свiтi грызти.чуете,пак е у долбаных мiлiцiшту розшуковi псы,найти тоту паскудь,што поламала неземну красу-година часу.ци ся боят дакого,ци не хотят найти,но сяк дале ни мош,люди...мы ни стадо барану.нивже нико не видiв.ци лиш тогды болить,коли твое,приватное нищать...