ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді відбувся допрем'єрний показ нового кліпу гурту «Рокаш»

    26 квітня 2024 п'ятниця
    22 переглядів

    9 жовтня в Ужгородському прес-клубі відбувся допрем'єрний показ нового кліпу гурту «Рокаш» "Палиночка біла біла". Презентація кліпу і концерт з цієї нагоди відбудеться у Львові 13 жовтня.

    Це перший досвід співпраці гурту з новою режисерською командою зі Львова. Режисер кліпу Ярослав Турківський подякував усій знімальній групі та розповів, що кліп — «про любов і ненависть, про кохання, про те, що кожен з нас переживав чи бачив».
    Кліп розповідає про чоловіка, який прожив майже половину свого життя і тоді зустрів своє кохання – дівчину, яка є його протилежністю. Але що стало причиною їхньої зустрічі, те і послугувало причиною розриву.
    «Ми спробували зняти кліп дещо по-іншому, ніж це було раніше», - каже Я. Турківський.
    У одній з головних ролей кліпу — Іван з с. Кольчино, який насправді працює монтажником сцени. Але його «типаж» підійшов авторам кліпу, адже «таких у кожному селі є багато».
    Одну з ролей (священика) зіграв відомий закарпатський журналіст Олександр Попович. Він зізнався, що цікаво було просто спостерігати за роботою режисера та оператора, які зі звичайних деталей створили дививожну «картинку».
    Оператором став Ярослав Мончак. Зйомки кліпу відбувались протягом двох днів в Ужгороді, Ужгородському, Мукачівському та Свалявському районах.
    Кліп цікавий ще й тим, що самі артисти у ньому з'являються лише на три секунди, а головну роль виконує актор (який знімався без жодного гриму). Костюми для кліпу підготувала Олена Бугренкова. «Атмосфера на зйомках кліпу була дуже веселою. Частина того «щастя», про яке йдеться у кліпі, передалося і нам. Сподіваюся і на подальшу співпрацю», - каже О. Бугренкова.
    Лідер гурту «Рокаш» Віктор Янцо розповів, що пісня «Палиночка біла біла» — це насправді філософія, яка змушує людину задуматися над тим, що вона робить у цьому житті, над сімейними стосунками. Саме з цієї пісні Рокаш починав свою концертну роботу.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору