ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Польське посольство відкриє візові центри у Чернівцях та Ужгороді до кінця року

    26 квітня 2024 п'ятниця
    18 переглядів

    Посольство Республіки Польщі в Україні має намір відкрити два нові візові центри з прийому візових анкет у Чернівцях та Ужгороді до кінця 2012 року, повідомив Генеральний консул Республіки Польщі у Львові Ярослав Дрозд.

    "Ми ще замислюємося над розширенням мережі візових центрів в Україні в цьому році. І Чернівці, і Ужгород також зацікавлені. Ми це аналізуємо з точки зору результатів зацікавлених осіб. Ґрунтуючись на цьому досвіді, ми відкрили в Росії подібну систему прийому анкет", - заявив він.

    За його словами, робота таких центрів в Україні стала хорошим досвідом. Крім того, всього за рік роботи аналогічного центру в Івано-Франківську були відкриті 58 тисяч віз, що збільшило річний обсяг видачі віз на 14-15%. При цьому, відсоток відмов у відкритті віз становить всього 3%.

    Наразі по всій території України працюють 14 польських пунктів прийому візових анкет, а перший пункт було відкрито рік тому в Івано-Франківську.

    Як повідомлялося вчора, 14 листопада, Державна міграційна служба України прийняла рішення про видачу закордонних паспортів у своїх відділеннях, починаючи з 1-го січня 2013 року.

    Кореспондент

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору