ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Письменник за прилавком: наступні учасники акції

    26 квітня 2024 п'ятниця
    19 переглядів

    З 1 грудня в Ужгороді триває Всесвітня акція «Письменник за прилавком»: упродовж 18 днів у найвідомішому книжковому магазині Ужгорода "Кобзар" усі охочі можуть поспілкуватися з відомими закарпатськими письменниками.

    Учасниками акції вже стали Роман Офіцинський, Галина Малик, Сергій Федака, Мирослав Дочинець, Іван Петровцій, Павло Чучка, Юрій Туряниця, Ольга Тимофієва, Василь Кобаль, Ольга Кустрьо та Михайло Рошко.

    Наступні зустрічі:

    12 грудня – Іван Хланта

    13 грудня – Галина Розкута

    14 грудня – Христина Керита

    15 грудня – Володимир Товтин

    16 грудня – Василь Кузан

    Довідка

    Цей всесвітньовідомий проект триває в Ужгороді у рамках традиційного щорічного конкурсу "Книга на Миколая". Упродовж 18-ти днів (з 1 по 18 грудня) у найвідомішому книжковому магазині Ужгорода "Кобзар" можна буде зустрітися, поспілкуватися, випити запашну каву з найвідомішими закарпатськими письменниками.

    Організатори: кафедра туризму УжНУ, Ужгородський прес-клуб та книжковий магазин "Кобзар" запрошують всіх книголюбів поспілкуватися "наживо" з сучасними класиками закарпатської прози та поезії.

    Щодня письменники чекатимуть на Вас з 12.00 до 13.00 (можлива зміна часу, стежте за інформаційним таблом магазину "Кобзар" та нашими повідомленнями).

    Закінчиться акція 19 грудня на Святого Миколая о 17.00 у магазині "Кобзар" традиційним нагородженням кращих видань Закарпаття.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору