ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ректор УжНУ закрив басейн, в який урочисто "вбехкали" 5 мільйонів

    27 квітня 2024 субота
    28 переглядів

    Днями ректор УжНУ Федір Ващук підписав наказ про закриття басейну спорткомплексу УжНУ "Буревісник", що його з великою помпою відкрили 2 лютого за участі тодішнього ректора УжНУ Миколи Вегеша, голови Закарпатської ОДА Олександра Ледиди та міського голови Ужгорода Віктора Погорєлова.

    Як повідомлялося, в 2011-му році на реконструкцію басейну виділили 3 мільйони гривень. За ці гроші змонтували нову систему вентиляції критого басейну та душових, повністю замінили систему очищення, циркуляції та підігріву води, а також виконали повний ремонт ванни басейну. Реконструювали і внутрішню систему опалення, замінили вікна, відремонтували душові та роздягальні, замінили електропроводку та сантехніку. Ще 382 тис. грн. витратили на зведення автономної електричної котельні потужністю 460 кВт. Відтак, як обіцялося, басейн мав працювати цілий рік (раніше його могли використовувати тільки під час опалювального сезону).

    Ремонт починали з такою умовою, що першу половину дня тут займатимуться студенти та учні спортивних секцій з водних видів спорту, ще 4-5 годин – будуть «комерційними».

    Як раніше повідомляло Закарпаття онлайн, перед цим від опалення було відключено головні корпуси УжНУ. Відтак під час екзаменаційної сесії студенти складали іспити у зовсім холодних аудиторіях, а приміщення деканатів та кафедр обігрівалися альтернативними методами.

    Ректор УжНУ Ф.Ващук та міський голова Ужгорода В.Погорєлов є членами Партії регіонів, Закарпатську обласну організацію якої очолює О.Ледида.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору