ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородська «варош-банда» "Триста8ісім" завершує роботу над дебютним міні-альбомом

    26 квітня 2024 п'ятниця
    15 переглядів

    Як розповів кореспонденту Закарпаття онлайн один із учасників гурту "Триста8ісім", вокаліст і гітарист Павло Генов, всі 5 пісень, які увійдуть у дебютний ЕР, вже записані, нині завершується зведення і мастеринг.

    «Зараз закінчуємо працювати над деталями, плануємо до кінця лютого вже мати «на руках» кінцевий продукт. Точної дати презентації поки не визначали – спочатку потрібно знайти компанію, яка візьметься випустити альбом, якщо не знайдемо, працюватимемо над цим особисто», – розповів Павло Генов.

    Записаний першим радіо-сингл «Дислокація» музиканти вже презентували на радіо-станціях Львова, Чернівців та Ужгорода, сьогодні, до речі, цю пісню можна почути як на чернівецькому «Молодому радіо», так і на місцевому радіо «Тиса».

    Як розповів Павло Генов, міні-альбом хлопці записували на Івано-Франківській студії «Фрост-Магнетік Рекордс», де свого часу також записувались знані українські гурти Фліт, Кораллі, Перкалаба. «Писались загалом десь приблизно з тиждень, у повному складі – і труба, і акордеон, і гітари, і ударні... Крім того, поексперементували із бек-вокалом: цю функцію взяв на себе трубач, і можу сказати, дуже непогано вийшло. Записані пісні раніше можна було почути хіба що на концертах, тепер же, в студії, вони отримали характерне звучання і певну «атмосферність», – каже вокаліст гурту.

    На запитання, чому одразу не взялись до запису повноформатного альбому, Павло Генов відповів: міні-альбом дає можливість «виходити» із піснями з нього на найближчі літні фестивалі. Загалом же, каже, матеріалу вистачає, щоб записати навіть не один альбом: «Ці 5 треків можна швидше випустити і використовувати їх як якісний демо-варіант при відборі на фести. А впродовж року будемо працювати вже над записом інших пісень і до кінця року, думаю, вже запишемо повноформатний альбом».

    Тетяна Кашуба

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору