ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Управління ДСНС України у Закарпатській області інформує

    27 квітня 2024 субота
    24 переглядів

    Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Закарпатської області станом на 7:00 21 лютого 2013 року

    Підрозділами Управління ДСНС України у Закарпатській області протягом доби для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 7 виїздів. Хибних викликів протягом доби не зафіксовано.

    Загиблих та травмованих людей упродовж доби не зафіксовано.

    Щодо обстановки з пожежами

    20.02.13 о 22:00 пожежа в надвірній споруді, за адресою: смт. Воловець, вул. Карпатська. Пожежею знищено речі домашнього вжитку. Прямі збитки та причина пожежі встановлюються.

    20.02.13 о 22:55 пожежа в надвірній споруді, за адресою: Міжгірський район, с. Лозянське. Пожежею знищено надвірну споруду, пошкоджено покрівлю на котельні. Прямі збити та причина пожежі встановлюються.

    20.02.13 о 23:00 пожежа в житловому будинку, за адресою: Рахівський район, с. Чорна-Тиса, вул. І.Франка. Пожежею знищено житловий будинок. Прямі збитки та причина пожежі встановлюються.

    Некласифіковані надзвичайні події

    20.02.13 о 10:30 для забезпечення проїзду та попередження зупинки руху транспорту на Абранському перевалі Воловецького району, АРЗ СП У ДСНС було надано допомогу в буксируванні 3 великоваговим автомобілям.

    Випадки переохолодження та обмороження

    Станом на 07:00 21 лютого 2013 року на території Закарпатської області зареєстровано 11 випадків різних ступенів обмороження людей, яких госпіталізовано до медичних установ області.

    Стан проїзду на автодорогах та перевалах Закарпатської області

    Температура повітря на перевалах: Латірському (-3°), Абранському (-3°), Яблунецькому (-2°), Ужоцькому (-2°), Торунському (-4°). Покриття автодоріг місцями сніжне, проїзд забезпечений.

    На дорогах державного, обласного та місцевого значення покриття мокре, місцями сніжне, місцями ожеледиця, проїзд забезпечений.

    Проїзд на автошляхах області забезпечують працівники та техніка ДП „Закарпатський облавтодор”.

    Підрозділами гірської пошуково-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Закарпатській області з початку року на аварійно- та пошуково-рятувальні роботи здійснено 126 виїздів та виходів, в ході яких врятовано 126 осіб, які потрапили у небезпеку в горах, 112 особам було надано невідкладну долікарську допомогу. Також 262 туристичним групам (загальною чисельністю 2173 чоловік) надано консультацій, зареєстровано та супроводжено туристичними маршрутами.

    ШТОРМОВЕ ПОПЕРЕДЖЕННЯ

    Протягом 21 лютого на дорогах Закарпатської області очікується ожеледиця.

    Погодні умови на території Закарпатської області

    За повідомленням Закарпатського центру з гідрометеорології на території області 21 лютого очікується: хмарно з проясненням, вночі часом сніг, вдень місцями слабкий сніг, мокрий сніг. Вночі та вранці місцями слабкий туман. На дорогах ожеледиця. Вітер змінних напрямків 3-8 м/с. Температура повітря вночі 3-8° морозу, вдень 4° тепла - 1° морозу, в горах місцями вночі 8-13° морозу, вдень 2-7° морозу.

    По м. Ужгород: хмарно з проясненням, вночі та вранці часом сніг, вдень без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер змінних напрямків 3-8 м/с. Температура повітря вночі 5-7° морозу, вдень 2-4° тепла.

    Управління ДСНС України у Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору