ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Великодній" звіт самодіяльного закарпатського Кінчеша

    26 квітня 2024 п'ятниця
    56 переглядів

    В неділю, 24 березня, відбувся огляд колективів художньої самодіяльності сільського клубу с.Кінчеш. Зал прикрасила виставка робіт народних умільців села Вікторії Чернець і Діани Лізак, в якій вже відчувалася Великодня тематика.

    Свято відкрилося хореографічною композицією «Квітка - душа». Барвисті костюми, букети квітів у руках танцюристів - і в залі запанував весняний настрій.
    Ведучі свята Магдалина Полончак та Володимир Шікало щиро привітали всіх присутніх в залі і побажали теплих посмішок, радісних облич і чудового настрою.
    Тепло приймали глядачі юних солістів: Ренату Ковач, яка виконала пісню Н.Май «Мамина сорочка», закарпатську народну пісню «Дай ня, мамко» і «Веселкову» А.Жилінського; Михайла Данко з піснею «На нашій Україні»; Анастасію Путич з піснею «Солов’ї» Н.Май.
    Зворушливим був виступ маленьких артистів Анастасії Куклишин, Вікторії Дуркот, Вікторії Мицьо, Ернеста Ізганича, які по-дитячому щиро читали вірші про маму, про весну, про Батьківщину, «котра для всіх, хто її любить – колиска найкращих у світі пісень».
    Справжнє захоплення у глядачів і щирі оплески викликав кожний виступ хореографічного колективу під керівництвом молодого талановитого хореографа Андріани Іллар. Запальна музика та чудові костюми «Іспанського танцю», сучасні ритми «Ейфорії» і «Свінгу» у виконанні Яни Мадовчик і Юрія Русника, контемп «Ранок» у виконанні Олександри Дуб не залишали байдужим нікого.

    Розвеселив глядачів гуморескою «Тамада» і ведучий концерту - студент Ужгородського коледжу культури і мистецтв, майбутній режисер Володимир Шікало, який своєю майстерною грою заставив сміятися всіх від душі.
    Концерт закінчився фінальною композицією «Моя любов - Україна» у виконанні вокалістів Каріни Зінич, Ренати Ковач і хореографічного колективу.
    Присутні на концерті Коритнянівський сільський голова Мар’яна Манді, керівник організаційно-методичного центру народної творчості і культурно-освтньої роботи Оксана Ільченко подякували юним артистам та завідуючій клубу Еріці Сабадош за приємні хвилини, подаровані глядачам.

    Іванна Яворська, методист РОМЦНТ і КОР
    відділу культури Ужгородської райдержадміністрації

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору