ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Молодик заховав в штани поцуплені картриджі для гоління

    27 квітня 2024 субота
    23 переглядів

    Персонал торгівельного центру в Ужгороді скористався тривожною кнопкою Державної служби охорони після того, як на камерах відеоспостереження запримітили крадія.

    На місце прибув наряд Державної служби охорони у складі молодшого сержанта міліції Віталія Туряниці та старшого сержанта міліції Василя Журавського. Працівники магазину вказали на молодого чоловіка, на підозрілу поведінку якого звернули увагу під час відеоспостереження. Хлопець затримався біля одного з прилавків і дивно поправив штани. Після цього обійшов увесь магазин, взяв з полиці буханку хліба і попрямував до каси.
    Охоронці попросили зловмисника показати їм не лише вміст його продовольчого кошика. Зрозумівши, що його викрили, молодик вийняв із схованки в штанах картриджі для гоління вартістю 250 гривень.
    Міліціонери доставили безробітного ужгородця до міського відділу міліції для з’ясування обставин події та винесення відповідного процесуального рішення. Наразі затриманого також перевіряють на факт причетності до інших крадіжок.
    УДСО при УМВС України в Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору