ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

До школярів Ужгорода завітали діти із різних районів Закарпаття (ФОТО)

    26 квітня 2024 п'ятниця
    63 переглядів
    Святковий обід сподобався дітям, які завітали до ужгородських шкіл

    Як відомо, 28 квітня, в обласному центрі Закарпаття, на площі Народній, проходив ІІІ (обласний ) етап фестивалю-конкурсу «Воскресни, писанко!»



    На центральній площі Ужгорода, зародився дивовижний сад великодніх дерев. Дерев’яні та металеві конструкції прикрашені сотнями, тисячами надзвичайних писанок стали у Квітну неділю, визитівкою міста над Ужем. Свої казкові великодні дерева та крашанки в обласний центр краю привезли понад 50 команд з кожного району Закарпаття.
    Опісля завершення фестивалю - конкурсу, на дітей - учасників фесту в їдальнях ЗОШ №3 та СЗОШ №4 м. Ужгорода, чекали смачні гарячі обіди.
    Як розповіла досвідчений керівник їдалень Марія Михайлівна Грицищук, для неї та її колективу є великою честю прийняти закарпатських дітей у таке гарне та визначне свято для нашого міста й області, як конкурс-фестиваль «Воскресни, писанко!».
    Відвідавши у неділю школи, я побачила, що пані Марія, разом із персоналом трудолюбивих кухарок серйозно підготувалися до зустрічі наших діток-гостей, котрі приїхали на фестиваль із різних районів області. Вони усі разом доклали чимало зусиль для того, щоб святковий обід сподобався дітям, котрі завітали до їдалень двох ужгородських шкіл.
    − Нині, ми чекали на своїх юних гостей та приймали їх щиро у їдальнях продовжуючи їм свято писанки та створювали для них гарний настрій і душевне домашнє тепло. Адже, мій життєвий девіз: «Смачно, як у мами, затишно, як удома». А кредо – робити людям якомога більше добра і приносити щастя, злагоду та радість. Я дуже люблю й поважаю дітей, і сподіваюся, що вони мене також.
    Обід, яким смакували нині наші гості був таким: бульйон із домашньої курки, салат із овочів - «Гуцулочка», картопляне пюре із м’ясом, соки та хліб. Окрім смачного обіду, наші дітки отримали солодкі подарунки у які входили: фрукти, писанки і соки.
    Нині, у двох ужгородських шкільних їдальнях, якими я керую, обідало понад 160 дітей. Усі продукти, які використані для сьогоднішнього обіду ми закупили особисто у нашому місті. Із-за кордону, не купуємо нічого. Зазначу, що у школах є свої їдальні у котрих ми готуємо сніданки, обіди та власну випічку, − говорить Марія Михайлівна.
    Під час нашої зустрічі та розмови у школі в неділю, пані Марія щиро подякувала за співпрацю та велику довіру директору департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації Маріанні Іванівні Кляп та заступнику директора департаменту – начальнику управління дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти Ганні Іванівні Собковій, дирекції й педагогічним колективам ЗОШ №3 та СЗОШ №4 за честь, повагу, взаємопорозуміння і довіру у співпраці та у даній їй можливості долучитися до фестивалю – конкурсу «Воскресни, писанко!». Також, Марія Грицищук висловила щиру подяку своїм дівчатам-кухаркам за їхній не легкий труд, терпеливість, стійкість та за те, що вони разом вміють, можуть і хочуть працювати й приймати участь у різних заходах, які відбуваються в Ужгороді та приносять людям добро, радість, сердечну теплість.
    − Маючи нагоду, на завершення нашої зустрічі, хочу зараз щиросердечно привітати усіх мешканців Закарпаття і нашу рідну неньку Україну із світлим та радісним святом Великоднем. Бажаю нашій країні й Вам усім миру, злагоди, добра, Божої ласки, любові та великих милостей від воскреслого Ісуса Христа, Сина Божого, а також міцного здоров’я, здійснення мрій, задумів, духовної радості й Господнього благословення, − посміхаючись, вітає пані Марія.

    Т. Горянка



    876543.JPG
    2.jpg
    3.jpg
    4.jpg
    5.jpg
    6.jpg
    7.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору