ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Управління ДСНС України у Закарпатській області інформує

    27 квітня 2024 субота
    22 переглядів

    Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Закарпатської області станом на 7:00 7 червня 2013 року

    Підрозділами Управління ДСНС України у Закарпатській області протягом доби для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 10 виїздів, з них один виклик виявився хибним.

    Загиблих та травмованих людей упродовж доби не зафіксовано.

    Щодо обстановки з пожежами

    07.06.2013 о 00:23 пожежа в готельно-ресторанному комплексі, за адресою: Берегівський район, с. В.Бийгань, вул. Леніна. Пожежею знищено покриття площею 140 м кв. Причина пожежі та збитки встановлюються.

    Некласифіковані надзвичайні події

    Упродовж доби некласифікованих надзвичайних подій не зафіксовано.

    Підрозділами гірської пошуково-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Закарпатській області з початку року на аварійно-та пошуково-рятувальні роботи здійснено 162 виїздів та виходів, в ході яких врятовано 168 осіб, які потрапили у небезпеку в горах, 141 особам було надано невідкладну долікарську допомогу. Також 710 туристичним групам (загальною чисельністю 6003 чоловік) надано консультацій, зареєстровано та супроводжено туристичними маршрутами.

    Стан загиблих на водних об’єктах

    Станом на 07:00 7 червня 2013 року на території Закарпатської області зареєстровано 8 випадків загибелі людей на воді, за аналогічний період минулого року – 10 випадків. Всього у 2012 році на водних об’єктах області загинуло 37 громадян.

    Погодні умови на території Закарпатської області

    За повідомленням Закарпатського центру з гідрометеорології на території області 7 червня очікується: мінлива хмарність, вночі в горах подекуди невеликий дощ, вдень місцями: короткочасні дощі, грози. Вночі та вранці подекуди туман. Вітер північний 5-10, під час грози місцями шквали 15-20 м/с. Температура повітря вночі 8-13°, вдень 21-26°, в горах місцями вночі 6-8°, вдень 13-18° тепла.

    По м. Ужгород: мінлива хмарність, вночі без істотних опадів, вдень невеликий короткочасний дощ, гроза. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер північний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 11-13°, вдень 24-26° тепла.

    У ДСНС України у Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору