ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Такої "жаби" від підлеглих губернатор Закарпаття не очікував

    27 квітня 2024 субота
    51 переглядів

    У четвер, 26 червня, голова Закарпатської облдержадміністрації Олександр Ледида оголосив по догані начальнику управління освіти ОДА Маріанні Кляп та своєму заступнику, що курує цей напрямок роботи ОДА, Івану Качуру.

    Ми не очікували, що сухе офіційне повідомлення прес-центру ОДА «мов айсберг в океані» несе стільки несподіванок та «іновацій».
    Цитуємо: «18 червня відбулася всеукраїнська селекторна нарада під головуванням Віце прем’єр-міністра України Олександра Вілкула. Закарпатську область на нараді представив голова обласної адміністрації Олександр Ледида.
    Головні питання порядку денного – виконання соцініціатив Президента України щодо забезпечення доступу дітей до дошкільної освіти, зокрема, повернення будівель садочків, що були перепрофільовані. Також – впровадження системи електронної реєстрації дітей для подальшого влаштування у дитячі садочки, підготовка освітніх закладів до осінньо-зимового сезону».
    Редакції clipnews.info з компетентних джерел стало відомо, що за цими скупими рядками ховається справжня буря, внаслідок якої під багатьма чиновниками захиталися владні табурети. За словами віце-прем’єр-міністра, Закарпатська область пасе задніх на фоні України з обговорюваних на цій нараді питань
    ...В очі ж губернатору Закарпаття «малювали» інше. Такої «жаби» від підлеглих Олександр Ледида не очікував. Як повідомляють свідки події, губернатор краю тримав себе в руках, проте призначив контрольну перевірку за викладеними київським чиновником фактами недбальства та безгосподарності. Перевірка тривала тиждень. Службову записку з її наслідками заносили Олександрові Ледиді особисто.
    І ось у четвер, 26 червня, гримнуло. Губернатор оголосив по догані начальнику управління освіти ОДА Маріанні Кляп та своєму заступнику, що курує цей напрямок роботи ОДА, Івану Качуру.

    ...Мабуть, це вперше коли, Олександр Ледида — зазвичай виважений та толерантний керівник — гримнув кулаком об стіл. Подейкують, це тільки початок...
    Остап Пательня, Сlipnews.info

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору