ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Промисловість області

    27 квітня 2024 субота
    18 переглядів

    У І півріччі п.р. індекс промислового виробництва, порівняно з аналогічним періодом минулого року, склав 100,1%.

    У добувній промисловості і розробленні кар’єрів у січні–червні п.р., порівняно з відповідним періодом минулого року, виробництво зросло на 17,8%, що зумовлено зростанням видобутку природного газу.
    У переробній промисловості, порівняно з січнем–червнем 2012р., обсяги виробленої продукції зменшено на 0,3%.
    У виробництві харчових продуктів та напоїв за період з початку 2013р. спостерігалося скорочення виробництва проти січня–червня 2012р. на 14,1%. Зменшено виробництво м’яса свиней свіжого чи охолодженого, виноградного вина, коньяку, не здійснювалось виробництво шоколаду та готових харчових продуктів, що містять какао, та виробів кондитерських цукрових.
    На підприємствах з текстильного виробництва, виробництва одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів, у зв’язку із скороченням замовлень на виготовлення продукції на умовах давальницької сировини, випуск продукції у січні–червні п.р., порівняно з січнем–червнем 2012р., зменшено на 21,6%.
    На підприємствах з виготовлення виробів з деревини, виробництва паперу та поліграфічної діяльності індекс промислової продукції за січень–червень п.р. становив 93,4%, порівняно з аналогічним періодом 2012р.
    У виробництві хімічних речовин і хімічної продукції за підсумками
    І півріччя 2013р. зафіксовано зростання обсягів продукції у 1,8 раза. У порівнянні з січнем–червнем минулого року збільшено виробництво етилацетату, вугілля деревного, мила
    На підприємствах із виробництва гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції за шість місяців п.р. зафіксовано зростання обсягів продукції на 12,9%. Одержано приріст продукції у виробництві бутлів, пляшок, флаконів, фляг та виробів подібних, з пластмас на 11,2% та цегли керамічної невогнетривкої будівельної на 42,0%.
    У машинобудуванні, крім ремонту і монтажу машин і устатковання, індекс обсягу промислової продукції у січні–червні п.р. до аналогічного періоду минулого року склав 103,3%. Зростання випуску продукції відбулося на підприємствах з виробництва машин і устатковання (у 5,0 раза), з виробництва комп’ютерів, електронної та оптичної продукції (на 8,7%), виробництві електричного устатковання (на 2,6%), проте відбувся спад виробництва на підприємствах з виробництва автотранспортних засобів, причепів і напівпричепів та інших транспортних засобів (на 8,6%).

    Ірина Панчук заступник начальника відділу
    статистики промисловості ГУС

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    ЯКА ПРОМИТСЛОВІСТЬ ВСЕ ЛЕЖИТЬ ......................