ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

«Павла Нагірного оголошено у розшук», - прокурор Іван Кайло

    27 квітня 2024 субота
    20 переглядів

    «Учора, 8 серпня постановою слідчого Хустського РВ УМВС Закарпатській області Павла Нагірного оголошено у розшук», - повідомив Хустський міжрайонний прокурор Іван Кайло.

    Також він додав, що 7 серпня кримінальне провадження відносно Павла Нагірного щодо вчинення ним кримінального правопорушення, передбаченого ст. 286 ч.3 КК України відновлено у Єдиному реєстрі досудових розслідувань та розпочато досудове розслідування у загальному порядку. Разом з тим, сьогодні ж, за погодженням з прокурором, слідчим внесено клопотання до Хустського районного суду щодо обрання відносно Нагірного запобіжного заходу - взяття під варту, - повідомила прес-служба прокуратури Закарпатської області
    Довідка:
    ст. 286 ч.3 КК України- порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами якщо вони спричинили загибель кількох осіб, - караються позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років).

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору