ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Землевпорядники провели повторну нормативну грошову оцінку земель

    27 квітня 2024 субота
    46 переглядів

    У першому півріччі цього року фахівці землевпорядної служби Закарпаття провели повторну нормативну грошову оцінку земель 27 населених пунктів (два населені пункти додатково) із запланованих 28.

    Наразі спеціалісти Головного управління Держземагентства в області розробили план-графік повторного проведення робіт з нормативної грошової оцінки земель 33 поселень на 2013-2014 роки. Зокрема, на друге півріччя цього року заплановано проведення цих робіт у 12 населених пунктах, а на перше півріччі 2014 року – виконання нормативної грошової оцінки земель 21 поселення, у тому числі двох міст обласного значення: Берегове та Ужгород.

    На сьогодні у Закарпатській області укладено договори на проведення нормативної грошової оцінки земель ще 9 населених пунктів (два поселення позапланово) на загальну суму 191 тис. гривень. Фінансування робіт здійснюватиметься за рахунок коштів місцевих бюджетів у розмірі 117,7 тис. грн та коштів, які надійшли у порядку відшкодування втрат сільсько- та лісогосподарського виробництва – на суму 73,3 тис. гривень.

    Про це повідомив начальник Головного управління Держземагентства у Закарпатській області Олександр Антал.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору