ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Юні майстри малої ракетки визначали кращих у закарпатському полі

    26 квітня 2024 п'ятниця
    17 переглядів

    За сприяння Берегівської райдержадміністрації та районної ради в спортивному залі Попівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів 12 вересня проведено першість Берегівського району з настільного тенісу серед школярів. У змаганнях взяли участь кращі майстри малої ракетки загальноосвітніх шкіл району.

    Учасники змагань були поділені на три вікові категорії: наймолодшу групу складали учні 5-7 класів, середню 8 – 9 класів, та старшу з учнів 10 -11 класів. Змагання проводилися заолімпійською системою, тому кожен учасник мав змогу порівняти свою майстерність з суперниками з інших шкіл. На протязі ігрового дня проведено до сотні очних зустрічей, де юні тенісисти намагалися показати всі свої здібності, які б давали їм змогу перемогти.
    За результатами змагань у наймолодшій віковій категорії серед дівчат, перемогла Анна Огарді , друге місце посіла Евелін Герев, третє Ержейбет Товт всі учениці Попівської ЗОШ І - ІІ ступенів. Серед юнаків в даній віковій категорії переміг Габор Берец, друге місце зайняв Крістіан Бакша ( обидва Попівська ЗОШ), третє місце у Чобо Кедебеца з Шомівської ЗОШ І –ІІ ступенів. Серед дівчат 8 – 9 класів не було рівних учням з Попова, перше місце за Габріеллою Бочкої, друге за Сімонеттою Бороні, та третє місце у Тюнде Бочкої. Серед юнаків даної вікової категорії перемогу отримав Крістіан Кертейс з Косоньської ЗОШ І-ІІІ ступенів, друге місце посів Саболч Ач, третє Тібор Боднар обидва учні Великоберезької ЗОШ І-ІІІ ступенів. У найстаршій віковій категорії впевнено перемогла Гергіна Товт, друге місце у Едіни Бакша обидві учениці Косоньської ЗОШ І-ІІІ ступенів, та третє місце у Олександри Іржік з Велиберезької ЗОШ І-ІІІ ступенів. Серед юнаків даної вікової категорії перемогу отримав Золтан Галас, друга сходинка у Матей Феєша, обидва учні Великоберезького ліцею, третє місце у Норберта Бочкої з Косинської ЗОШ. Як видно з результатів змагань найкраще виступили учні Попівської школи, де на протязі останнього десятиліття успішно діє відділення з настільного тенісу Берегівської районної ДЮСШ на чолі з тренером Олександром Пацюком.
    По завершенню змагань начальник управління освіти , молоді та спорту Берегівської РДА В.В.Лендєл, директор Берегівської районної ДЮСШ О.О.Чегіль та директор Попівської ЗОШ І-ІІ ступенів В.В.Кароль привітали переможців, призерів та учасників змагань з Днем фізичної культури та спорту, а також з успішним виступом на змаганнях та нагородили переможців та призерів змагань.
    Хочеться відмітити хорошу організацію змагань і висловити вдячність директору Попівської ЗОШ І – ІІ ступенів Кіраль В.В. та головному судді змагань, тренеру Берегівської районної ДЮСШ з настільного тенісу Пацюк О.О.

    Берегівська РДА

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору