ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатські гандболістки впевнено здобули перші очки на старті Суперліги

    26 квітня 2024 п'ятниця
    73 переглядів
    Чемпіон України ужгородський ГК "Карпати"

    Чемпіон України ужгородський ГК "Карпати" сьогодні ввечері впевнено переміг в першому поєдинку нового сезону Суперліги з гандболу команду з Ірпіня — 37:19

    У четвер, 19 вересня, в обласному центрі Закарпаття розпочався чемпіонат України з гандболу серед жіночих команд. В урочистостях з цієї нагоди взяв участь голова обласної адміністрації, почесний президент ГК «Карпати» Олександр Ледида, гравчині команд-учасниць всеукраїнської першості.

    Попередньо вже зіграли свої матчі команди з Києва, Миколаєва, Херсона та Львова.

    Під час урочистого відкриття Олександр Ледида зазначив:

    - Я радий, що Ужгород в чергове приймає з’їзний тур чемпіонату з гандболу. Тут команди здобуватимуть свої перші очки. Старт сезону – це відповідальний період, від якого багато в чому залежать подальші ігри. Тож, бажаю вдалого старту і нехай переможе найсильніший.

    Опісля урочистого відкриття на майданчик вийшли команди з Ужгорода та Ірпіня. Гравчині «Карпат» вийшли на матч у статусі чемпіонок, який дівчатам доведеться захищати протягом сезону. У першому матчі ужгородкам це вдалося зробити – 37:19, саме за таким рахунком господарки обіграли команду з Ірпіня.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору