ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Співочі таланти України "заводили" народ в Ужгороді

    27 квітня 2024 субота
    18 переглядів

    Всеукраїнський пісенний фестиваль-конкурс „Іван Попович збирає таланти”, який цього року проходив у рамках святкування Дня міста Ужгорода, проводиться з метою збереження та подальшого розвитку пісенного спадку українського народу.

    Фестиваль-конкурс має за мету розвиток дитячої та юнацької художньої самодіяльності, пісенного мистецтва та виконавчої майстерності; культурне і естетичне виховання підростаючого покоління; виявлення обдарованих молодих талантів, розширення культурних, мистецьких, молодіжних стосунків в міжрегіональному співтоваристві; оволодіння учасниками конкурсу художнім та сценічним досвідом за допомогою залучення їх до пісенної творчості.
    Фестиваль-конкурс проходив у два тури в різних вікових категоріях. Найбільше учасників - у першій віковій категорії. Компетентному журі було досить важко визначитися з переможцями, так як всі учасники показали високий рівень виконання.
    Ужгородський районний відділ культури представляли талановиті виконавці. В першій віковій категорії достойно виступила Ольга Каганець з села Кам’яниця. Олечка займається співом з 5 років, бере активну участь в святкових заходах та концертах у селі Кам’яниця.
    У другій віковій категорії виступила Патриція Федак, учениця Малодоброньської дитячої школи мистецтв.
    У третій віковій категорії виступила Лілія Маркович, яка взяла участь у гала-концерті та нагороджена дипломом. Глядачі тепло приймали пісню „Квітка-душа” К.Меладзе у її виконанні.

    Оксана Ільченко
    керівник організаційно-методичного центру
    районного відділу культури

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору