ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Чи готові ужгородські "Карпати" перемагати литовський "Жальгіріс"?

    27 квітня 2024 субота
    91 переглядів
    Ужгородські «Карпати» прийматимуть гостей з Литви

    Вже цієї суботи розпочнуться перші матчі в боротьбі за Кубок Європейської гандбольної федерації, де ужгородські «Карпати» прийматимуть гостей з Литви.

    Для деяких гравців ранг змагань є найвищим в їхній кар’єрі, а тому очікуємо від них чудової гри. Сподіваємось побачити в грі новачка – Тетяну Сумароку, яку не допустили до участі в першому турі Суперліги, а також на завершальній стадії відновлення знаходиться Наталія Гайович, а отже Борис Петровський неодмінно зробить ставку на її досвід та майстерність.

    В рамках підготовки команда провела тренування та два спаринги на спортивному майданчику «Карпати - Арена»,що дозволило краще адаптуватись до нового покриття, яке в більшості європейських аренах є стандартним. Нагадаємо те, що «ужгородки» вже проводили матчеві зустрічі на новому майданчику, зокрема гра з польським клубом з Нового Сонча «Олімпія-Бескид» завершилась перемогою «Карпат», тому сподіваємося, що фортуна посміхнеться нам і в матчі проти литовського «Жальгіріса».
    -На мою думку, матч обіцяє бути напруженим, повідомив помічник головного тренера Андрій Хім’як. Нам мало відомо про тактичні схеми суперників, але багато чули про індивідуальну майстерність окремих кравчинь з Каунаса, тому на тренуваннях більше уваги приділяли у роботі в захисті. Зараз команда знаходиться в хорошому фізичному стані та здатна здолати суперника.
    Нагадаємо те, що всі бажаючі мають можливість відвідати гру, автобус із вболівальниками відправляється зі спортивного комплексу «Юність» о 17:30. Також за матчем можна буде спостерігати на телеканалі ТИСА-1.
    Початок зустрічі 5 жовтня о 18:30.
    Прийди і підтримай улюблену команду!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору