ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Валерій Пацкан провів прийом громадян у Верховній Раді

    26 квітня 2024 п'ятниця
    41 переглядів
    Валерій Пацкан

    Сьогодні, 5 листопада, народний депутат України Валерій Пацкан провів у Верховній Раді черговий особистий прийом громадян.

    Переважна більшість людей зверталися із питаннями, які стосуються забезпечення дотримання законності та реалізації прав і свобод людини, а також соціального захисту. Крім того, чимало українців скаржилися на корумпованість чиновників та на бездіяльність міліції. На сьогоднішній прийом зібралося кілька десятків людей, які приїхали з різних регіонів України.
    Зокрема, мешканка із Вінничини звернулася до політика щодо сприяння у проведенні належного розслідування правоохоронними органами обставин загибелі при виконанні службових обов’язків її онука, який працював міліціонером. Справа не зрушується з місця ще з 2008 року.
    «Дуже багато заявників скаржаться на неналежний рівень виконання своїх функцій прокурорами та на формальний розгляд звернень громадян. Багато скарг також стосуються судової гілки влади, дій окремих суддів. Крім того, велика кількість громадян нарікають на дії працівників міліції, особливо щодо порушень та зловживань, допущених ними під час ведення слідства», - розповів після прийому Валерій Пацкан.
    Як відомо, Валерій Пацкан є головою Комітету з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин. Загалом, протягом січня-жовтня цього року у зазначеному Комітеті розглянуто вже понад 4 тисячі заяв, скарг і пропозицій громадян. Це рекордна кількість, порівняно з усіма іншими Комітетами Верховної Ради.
    За словами політика, реагуючи на звернення громадян, народні депутати - члени Комітету, не тільки надсилають звернення, запити органам виконавчої влади, місцевого самоврядування, правоохоронним органам для вирішення питання по суті, а й намагаємось, узагальнивши й опрацювавши пропозиції, використати їх у нашій законотворчій роботі

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости