ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Управління ДСНС України у Закарпатській області інформує

    26 квітня 2024 п'ятниця
    19 переглядів

    Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Закарпатської області станом на 7:00 2 січня 2014 року.

    Підрозділами Управління ДСНС України у Закарпатській області протягом доби для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено сім виїздів, з яких один - хибний.
    Щодо обстановки з пожежами
    01.01.2014 о 19:17 пожежа в житловому будинку за адресою: м. Ужгород, вул. Горянська. Вогнем знищено крівлю на площі 35 м. кв., пошкоджено перекриття та частину домашнього майна. Причина пожежі та збитки встановлюються. На пожежі врятовано власницю будинку 1928 року народження.
    01.01.2014 о 19:50 пожежа в контейнері для сміття, власник встановлюється, за адресою: м. Ужгород, вул. Гойди, б/н. Вогнем знищено контейнер для сміття. Причина пожежі та збитки встановлюються.
    01.01.2014 о 20:38 пожежа в надвірній споруді за адресою: Рахівський район, с. Ділове, вул. Бараболі. Вогнем знищено крівлю на площі 27 м. кв. та домашнє майно. Причина пожежі та збитки встановлюються.
    02.01.2014 о 02:40 хв. пожежа в надвірній споруді за адресою: Хустський район, смт. Велятино, вул. Шевченка. Пожежею знищено крівлю на площі 50 м. кв. та частину домашнього майна. Прямий збиток – 30000 грн. Ймовірна причина пожежі – коротке замкнення електромережі.
    Некласифікованих надзвичайних подій не зареєстровано
    Погодні умови на території Закарпатської області
    За повідомленням Закарпатського центру з гідрометеорології на території області 2 січня очікується: хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вночі та вранці місцями туман. На окремих гірських ділянках доріг ожеледиця. Вітер південний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 1° тепла - 4° морозу, вдень 1-6° тепла, в горах місцями вночі 4-6° морозу, вдень близько нуля.
    По м.Ужгород. Хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер південний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 1° морозу - 1° тепла, вдень 4-6° тепла.
    Огляд гідрологічного режиму рік
    Минулої доби по області спостерігалась прохолодна, без опадів, погода. На річках відбуваються зниження рівнів води, льодові явища відмічаються лише в верхів’ях річок східної частини області. Протягом доби суттєвих змін в гідрологічному режимі річок не очікується.
    Стан проїзду на автошляхах та перевалах Закарпатської області
    Температура повітря на перевалах: Латірському (0°), Абранському (+1°), Яблунецькому (-4°), Ужоцькому (-1°), Торунському (-3°).
    На дорогах державного, обласного та місцевого значення покриття сухе, проїзд забезпечений.
    У ДСНС України у Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору