ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Управління ДСНС України у Закарпатській області інформує

    26 квітня 2024 п'ятниця
    22 переглядів

    Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Закарпатської області станом на 7:00 4 лютого 2014 року.

    Підрозділами Управління ДСНС України у Закарпатській області протягом доби для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 4 виїзди. Хибних викликів не зафіксовано.

    Протягом чергової доби травмованих та загиблих людей не зафіксовано.

    Щодо обстановки з пожежами
    вул. Леніна. Пожежею знищено крівлю та перекриття житлового будинку з прибудовою на площі 85 м2, пошкоджено стіни житлового будинку та прибудови. Прямі збитки та причина пожежі встановлюються.

    Некласифіковані надзвичайні події
    Некласифікованих надзвичайних подій упродовж чергової доби не зафіксовано.

    Підрозділами гірської пошуково-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Закарпатській області з початку року на аварійно- та пошуково-рятувальні роботи здійснено 13 виїздів та виходів в гори, в ході яких врятовано 16 осіб, які потрапили у небезпеку, 9 громадянам надано невідкладну долікарську допомогу. Також 191 туристичній групі (загальною чисельністю 2390 чоловік) надано консультації, зареєстровано та супроводжено туристичними маршрутами.

    Погодні умови на території Закарпатської області
    За повідомленням Закарпатського центру з гідрометеорології на території області 4 лютого очікується: невелика хмарність, без опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вночі та вранці подекуди слабкий туман. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 2-7° в горах місцями 7-10° морозу на високогір'ї близько нуля, вдень 3-8° тепла.

    По м. Ужгород: невелика хмарність, без опадів. Місцями ожеледиця. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 4-6° морозу, вдень 4-6° тепла.

    Стан проїзду на автошляхах та перевалах Закарпатської області.
    Температура повітря на перевалах: Латірському (-4°), Абранському (-12°), Яблунецькому (-10°), Ужоцькому (-10°), Торунському (-6°).

    На дорогах державного, обласного та місцевого значення покриття сухе, місцями мокре, проїзд забезпечений.

    Надання допомоги по буксируванню автомобілів
    З 1 січня по 4 лютого 2014 року для забезпечення проїзду та попередження зупинки руху транспорту на автошляхах області було надано допомогу в буксируванні 47 автомобілям та евакуйовані зі снігових заметів 54 людини. Від Управління ДСНС України у Закарпатській області було залучено 26 од. техніки та 103 чол. особового складу.

    УДСНС України у Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору