ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

ЗМІ Закарпаття у викривленому вигляді висвітлюють діяльність Правого сектора

    26 квітня 2024 п'ятниця
    42 переглядів

    Сьогодні в Ужгороді під час прес-конференції представників Правого сектору Олександра Сачка та Володимира Гласнера було озвучено звинувачення у сторону закарпатських журналістів у необ'єктивності у висвітленні діяльності організації.

    Інформацію про нашу діяльність не хочуть друкувати засоби масової інформації області або ж подають її у викривленому вигляді. Також друкують провокативні матеріали про нас. Ми будемо змушені з цим боротися, якщо треба подаватимемо до суду.

    Представники Правого сектору наголосили: вся інформація, розповсюдження фірмою "Спорт-тур" (фірма-власник так званої дачі Медведчука), є провокативною, тож її розміщення ту ЗМІ Правий сектор вважає виконанням певних "темників", які спрямовані на дискредитацію організації Правий сектор.

    «Правий сектор» Закарпаття має намір подати до суду на ТОВ «Інвестиційна компанія «Спорт-Тур», яка звинувачує бійців у причетності до зникнення картин та інших цінностей з території об’єкту «Ведмежа діброва».

    Так «Правий сектор» реагуватиме на відкриту проти організації кримінальну справу. Про це сьогодні на прес-конференції розповів Олександр Сачко, керівник ПС на Закарпатті.

    Наразі, за його словами, «Правий сектор» збирає фото та відеодокази, де зафіксовані картини, а також нагадує, що коли 26 березня здійснювалась передача об’єкту нинішнім власникам, все було на місці.

    «Є акт прийому-передачі об’єкту», – зазначив Олександр Сачко. – Щоправда, відеофіксації передачі кожної картини ПС не вів».

    Своєї вини у зникненні цінностей «Правий сектор» не визнає і стверджує, що всі закиди – це провокації проти організації, які нині тривають по всій Україні.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору