ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Рішення про проведення референдуму 25 травня забрало би козир в Росії

    19 березня 2024 вівторок
    57 переглядів

    Народний депутат Віктор Балога вважає, що для збереження територіальної ціліснусті України треба. нарешті, наважитися на проведення 25 травня референдуму, яким спекулює Росія.
    "Не можу зрозуміти, чому усі продовжують боятися слова «референдум». По-моєму, після вторгнення іноземного спецназу на нашу територію, боятися нам уже нічого, найгірше уже трапилося. Питання лише в тому, що наша бездіяльність веде до того, що це «найгірше» може стати «ще гіршим».

    Тому, я був і залишаюся прихильником всеукраїнського референдуму. І для його проведення у нас є кілька причин:

    1. Кремль тему референдуму лише використовує, хоча насправді він їм не потрібен. Бо не факт, що ті питання, на яких спекулює Москва користуються стовідсотковою підтримкою.

    2. Зараз Партія регіонів говорить про міфічний Південний Схід України. Впевнений, референдум покаже, що ніякого «Юго-Востока» не існує. Є Україна, як цілісна держава.

    3. Таке голосування раз і назавжди забере як у Москви, так і у Царьова з Добкіним, ексклюзивне право бути виразником інтересів російськомовного населення України.

    4. Якщо Донбас і Луганськ на референдумі скажуть, що їм таки потрібна ще одна – російська – державна мова, то що від цього втратить Україна? Питання риторичне.

    5. Здається уже всім зрозуміло, якщо референдум не проведемо ми – його поведуть «зелені чоловічки». Але, як у Криму – без списків виборців, з явкою понад 100% і з результатом, де навіть в Києві і Житомирі буде 98% за Росію", - каже політик.

    "Це повинен розуміти і в.о. Президента Турчинов, який спочатку був не проти, але дальше слів справа не пішла. Вибір у нас невеликий – уже цього тижня прийняти політичне рішення про референдум 25 травня, і тим самим забрати останній козир у Росії, або готуватися до оборони Києва", - констатує В.Балога.

    16.03.2014 - Віктор Балога Балога пропонував провести референдум ще місяць тому

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости