ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Понад 400 бізнесменів-закарпатців прозвітували через «Електронний кабінет»

    26 квітня 2024 п'ятниця
    16 переглядів

    Саме стільки платників Закарпаття подали податкову звітність через персональне автоматизоване робоче місце – «Електронний кабінет платника податків» з початку 2014 року.

    Фахівці управління ІТ та обліку платників ГУ Міндоходів в Закарпатській області відмічають, що все більше платників усвідомлюють, наскільки практично та ефективно користуватись електронним сервісом від Міндоходів, адже крім подання податкової звітності в режимі реального часу, можна перевірити стан розрахунків з бюджетом по податках та зборах, свої облікові дані, вести книгу обліку доходів і витрат.

    Серед різноманітних можливостей цього сервісу найбільшою популярністю у платників користуються розділи «Формування і подання податкової звітності» та «Календар платника», – інформують фахівці органу доходів і зборів області.

    Варто зазначити, що «Електронний кабінет» стане в нагоді насамперед тим платникам, які приділяють максимальну увагу впровадженню сучасних інформаційних технологій у свою діяльність. Для допомоги користувачам, на головній сторінці «Електронного кабінету платника» розміщено інструкцію щодо його експлуатації, а у розділі сервісу «Довідкова система» – детальна інструкція по роботі з системою.

    Нагадуємо, що увійти до «Електронного кабінету» можна за адресою kpp.minrd.gov.ua або за гіперпосиланням «Електронний кабінет платника податків» на порталі Міндоходів. Для цього потрібно авторизуватися за допомогою електронного цифрового підпису (ключа), який можна отримати безкоштовно в пунктах реєстрації акредитованого Центру сертифікації електронних ключів при ГУ Міндоходів у Закарпатській області.

    Інформаційно-комунікаційний відділ
    Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору