ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

З початку року при здійсненні габаритно-вагового контролю перевірено 13 тис. вантажних транспортних засобів

    26 квітня 2024 п'ятниця
    58 переглядів
    Здійсненні габаритно-вагового контролю

    На сьогоднішній день питання забезпечення безпеки дорожнього руху та збереження автомобільних доріг є одним із найважливіших завдань суспільства. Саме шляхом проведення ефективних спільних дієвих заходів державного контролю, в частині виявлення порушень габаритно-вагових параметрів транспортних засобів, а також притягнення порушників до відповідальності в межах чинного законодавства можна досягнути успіхів у поставлених завданнях.

    Днями було проведено робочу нараду під головуванням Міністра інфраструктури Максима Бурбака за участю структурних підрозділів Мінінфраструктури та Укртрансінспекції щодо посилення габаритно-вагового контролю. Відтепер ДП «Адміністрація морських портів України» щотижнево надаватиме інформацію про виявлені факти перевищення габаритно-вагових параметрів транспортними засобами при в’їзді у морські торгівельні порти.

    Укртрансінспекція, в свою чергу, згідно отриманої інформації від ДП «Адміністрація морських портів України», вживатиме дієві заходи до перевізників, які допускають дані порушення, шляхом проведення позапланових перевірок суб’єктів господарювання за місцем знаходження суб’єкта господарювання.

    Загалом з початку року при здійсненні габаритно-вагового контролю транспортних засобів на автомобільних дорогах загального користування перевірено 11 680 вантажних транспортних засоби, виявлено 691 порушення автотранспортного законодавства та застосовано фінансові санкції на суму – 1 174 700,71 грн.

    При здійсненні габаритно-вагового контролю в Маріупольському, морських торгівельних портах перевірено 1 692 вантажних транспортних засоби, виявлено 568 порушень автотранспортного законодавства та застосовано фінансові санкції на суму 965 600,00 грн.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору