ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На концерт Ірини Білик в Ужгороді можна виграти квитки!

    26 квітня 2024 п'ятниця
    26 переглядів
    Три найважливіші миті творчої біографії Ірини Білик "зійшлися" в Ужгороді.

    "Зійшлися" одразу три найважливіші миті творчої біографії народної артистки Ірини Білик. 25-річчя на сцені Ірина не відзначала – то Майдан, то Крим, то війна. Однак на прохання фанатів своєї творчості погодилася на 4 концерти в найулюбленіших містах – Ужгороді, Рівному, Львові та Одесі.

    Адже крім 25-ліття творчості виповнилося також 20 років першого повноцінного альбому – "Нова" та перший десяток років рекордсмену з продаж – пластинці "Любовь.Яд".

    У турі до чотирьох міст України Ірина Білик нагадає слухачам свій найсильніший українській репертуар та представить новий альбом "Рассвет". Читачі сайту 7dniv.info та газети "Унґвар" можуть виграти квитки на двох на концерт в Ужгороді, який відбудеться 29 жовтня о 19 годині в драмтеатрі. Це, як завжди просто: вподобайте сторінку 7dniv.info у соцмережах «Фейсбук» або «ВКонтакте», поширьте новину про розіграш квитків на своїй сторінці або ж напишіть листа на скриньку газети «Унґвар» – [email protected] – із текстом: «Хочу на концерт Ірини Білик»!

    Ім’я щасливчика, який отримає 2 квиточки, назвемо 27 жовтня. Удачі!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору