ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Говерла" програла "Зорі" - 1:2

    26 квітня 2024 п'ятниця
    74 переглядів
    Максим Шацьких забив свій 124-й гол у Чемпіонатах України

    Вчора ввечері у матчі восьмого туру ХХІV чемпіонату України з футболу серед клубів Прем’єр-ліги сезону-2014/2015 зустрілися луганська «Зоря» та ужгородська «Говерла».

    Вчора ввечері у матчі восьмого туру ХХІV чемпіонату України з футболу серед клубів Прем’єр-ліги сезону-2014/2015 зустрілися луганська «Зоря» та ужгородська «Говерла».

    Гості першими забили гол у ворота суперника. Але після отримання чисельної переваги господарі зуміли зламати неприємний сценарій і здобути вольову перемогу – 2:1, пише fpl.ua.

    Територіальна перевага – це ще не все, адже «Зоря» з перших хвилин розпочала розхитувати захист супротивника, однак швидкого голу не сталось. Навпаки, «Говерла» з часом посміливішала і одна з атак завершилась штрафним ударом метрів з 23-х. І тут відбулась історична подія: Максим Шацьких забив свій 124-й гол у Чемпіонатах України, а це абсолютний рекорд. Щоправда, ветерану великої радості у підсумку дана подія не принесла, тому що м’яча не вистачило навіть для нічиєї.

    «Говерла» міцно тримала у руках контроль за грою, проте у доволі коректному поєдинку Віталійс Ягодінскіс двічі ціною у жовту карку перервав небезпечні проходи опонентів. Причому друге порушення було покарано двічі: чисельною меншістю для партнерів і вдало розіграним штрафним ударом. Після дальнього навісу Віталій Вернидуб пробив у стійку, але на добивання вчасно встиг Максим Малишев – 1:1. Після цього ужгородці на певний час наче зупинились, і ще один гол почав визрівати. Вдалими у господарів вийшли заміни. Судіть самі: вирішальну гольову передачу віддав Максим Білий, який кількома хвилинами раніше сам не зміг забити з меж воротарського майданчика, а перемогу приніс Желько Любеновіч, а обидва вони незадовго для цього вийшли на поле. Згодом гості прийшли до тями, однак крім ще одного підступного удару Шацьких, більше нічим не запам’ятались.

    Чемпіонат ПЛ. 8-й тур. Анонс суботи

    Довідка

    Футбол. Прем’єр-ліга України-2014/15

    Матч 8-го туру

    «Зоря» (Луганськ) – «Говерла» (Ужгород) – 2:1 (0:1)

    4 жовтня. Початок – 17:00. Запоріжжя. Стадіон «Славутич-Арена»  

    «Зоря»: Шевченко, Каменюка, Вернидуб, Пилявський, Ігнатьєвич (Білий 65), Малишев, Сегбефія (Любенович 59), Маліновський (Ліпартія 88), Караваєв, Хомченовський, Будківський

    «Говерла»: Коваль, Полянський (Степанюк 46), Акакпо, Тудосе, Мякушко, Герасим’юк, Фещук (Трухін 87), Качараба, Шацьких (Каверін 85), Ягодінскіс, Люлька

    Голи: 0:1 – Шацьких (26), 1:1 – Малишев (56), 2:1 – Любенович (76)

    Попередження: Ягодінскіс (33), Ігнатьєвич (46), Качараба (69)

    Вилучення: Ягодінскіс (57, друге попередження)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору