ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Богдан Бенюк в Ужгороді показував уривки з кінострічок, співав коломийки, читав вірші та розповідав гуморески

    26 квітня 2024 п'ятниця
    69 переглядів
    Богдан Бенюк в Ужгороді: "Все у наших руках"

    У середу, 5 листопада, в Ужгороді відбувся творчий вечір народного артиста України Богдана Бенюка. Зустріч відбулась у форматі живого спілкування.

    Бенюк показував уривки з кінострічок, співав коломийки, читав вірші, розповідав гуморески. Також актор поспілкувався з глядачами про свої життєві здобутки, філософію мислення українців, найактуальніші події в Україні.

    «Нам з вами потрібно бути більш динамічними і більш зацікавленими у вирішенні тих проблем, які існують у нашій державі. Все у наших руках», – зазначив під час виступу Богдан Бенюк.

    У приміщенні лялькового театру послухати митця зібралося чимало людей, серед яких переважно місцева інтелігенція, митці та студенти, що із захопленням поспілкувалися з живою легендою українського театру.

    «Мені дуже сподобалось. Це чудова можливість заглянути у внутрішній світ іншої людини, дізнатись більше про неї», - поділився з «Голосом Карпат» глядач Яків.

    Серед основних тем спілкування також були життєві здобутки актора та філософія мислення українців. Не оминули й теми політики та подій на Сході України.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору