ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Дорожня афера на Закарпатті: хтось дороги ремонтував, а хтось бабки ділив!

    26 квітня 2024 п'ятниця
    66 переглядів
    На Закарпатті розкрили шляхову аферу.

    Господарський суд Закарпатської області визнав недійсним договір, укладений з ДП «Закарпатський облавтодор» на поточний ремонт доріг за 6010000. грн. Замовником робіт виступала обласна служба автодоріг.

    Договір підписали 1 серпня.

    Прокурорська перевірка показала, що пропозиції ДП «Закарпатський облавтодор» та його єдиного конкурента - КП «Агрошляхбуд» - не відповідали кваліфікаційним вимогам замовника, оскільки не містили всіх потрібних документів.

    Зокрема, учасники подали довідки про те, що протягом останніх трьох років не залучалися до відповідальності за антиконкурентні дії на тендерах.

    Хоча в 2011 р обидва учасники були оштрафовані саме за це.

    Крім того, з'ясувалася, що ДП на торгах з правом підпису представляв головний інженер, чий батько був членом діючого тендерного комітету Служби автодоріг, значить - пов'язаною особою з учасником закупівлі. Тому пропозиція облавтодору мали відхилити.

    Відзначимо, що тільки за поточний рік ДП «Закарпатський облавтодор» отримало замовлення на ремонт регіональних доріг на 52,4 млн. Грн.

    З приватників цього року на тендерах перемагало тільки ПП «Агрошляхбуд» - компанія, яка отримала підряди на 10,3 млн. Грн.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору